Beneficiile sucului proaspat de morcov cu ghimbir

Beneficiile sucului proaspat de morcov cu ghimbir

Morcovul si ghimbirul sunt pline de nutrienti, vitamine, minerale si antioxidanti. Iata cum puteti obtine un suc proaspat din aceste doua legume si care sunt beneficiile acestuia:

Ingrediente:
• 4-5 morcovi
• 2 cm de radacina de ghimbir
• ½ lamaie
• Pudra de scortisoara (optional)
• Sare de mare (optional)

Mod de preparare:
1. Curatati morcovii, clatiti-i sub jet de apa si uscati-i.
2. Decojiti radacina de ghimbir si clatiti-o sub jet de apa.
3. Puneti morcovii intr-un aparat de stors fructe si legume pentru a-i tranforma in suc.
4. Puneti radacina de ghimbir in aparatul de stors fructe si legume.
5. Turnati sucul intr-un pahar.
6. Stoarceti o jumatate de lamaie in sucul de morcov cu ghimbir.
7. Adaugati un praf de sare si unul de scortisoara, pentru a adauga un plus de gust, daca doriti.

Beneficii:

1. Intareste imunitatea
Sucul de morcov si ghimbir este benefic pentru imunitate, mai ales in cazul copiilor si al persoanelor in varsta, deoarece vitaminele A si C din morcovi produc anticorpi, ce ajuta la indepartarea patogenilor, care produc boli.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Metabolismul este procesul prin care organismul transforma mancarea in energie. Rata metabolica de baza ajuta la buna...
Exista o bautura din numai trei ingrediente, care previne cancerul si omoara celulele canceroase in 3 luni. ...
Orezul alb este mancarea de baza in multe tari, insa nu este la fel de sanatos ca...