Afla cum se prepara cascavalul in aluat

 Afla cum se prepara cascavalul in aluat

Un aperitiv cald, usor de obtinut de orice gospodina este cascavalul in aluat.

Ingrediente:

- 250 g cascaval,
- 2 linguri de untura.

Pentru aluat:

- 100 g faina,
- o lingura de ulei,
- ¾ pahar apa calda,
- drojdie cat o aluna,
- un albus,
- sare.

Mod de preparare:

1

Se inmoaie drojdia cu putina apa.

2

Se amesteca intr-un castron cu faina, uleiul, sarea si restul de apa.

3

Se face un aluat gros ca o smantana si se lasa 3 ore la cald, sa creasca.

4

Se pune sare. Se taie cascavalul in felii de marime potrivita, groase de 1 cm.

5

Se infierbanta untura mai multa intr-o cratita.

6

Se inmoaie cascavalul in aluat si se rumeneste in untura fierbinte.

Etichete: cascaval, aluat, aperitiv

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Masa de Revelion este intotdeauna un motiv de mandrie pentru gospodinele si gospodarii din Romania! Arata extraordinar,...
Iti plac produsele de panificatie facute in casa? Daca da, azi ti-am pregatit o reteta speciala. Vorbim...
Obisnuiesti sa faci din cand in cand tartine? Daca da, ar fi cazul sa incerci o reteta...