Afla cum se prepara parjoalele de varza

 Afla cum se prepara parjoalele de varza

Renumite parjoale moldovenesti se prepara si cu varza, nu doar cu carne.

Iata o varianta de parjoale cu varza.

Ingrediente:

- 500 grame varza,
- o felie de paine,
- 2 oua,
- o lingurita de verdeata tocata,
- sare, piper,
- o lingura de faina,
- 2 linguri de untura.

Mod de preparare:

1

Se fierbe varza, se scurge bine de apa, se trece prin masina de tocat sau se toaca marunt cu cutitul, impreuna cu o felie de paine muiata si stoarsa si doi cartofi fierti (dupa dorinta).

2

Se adauga sare, piper, doua oua si putina verdeata tocata.

3

Se fac parjoale care se dau prin faina si se rumenesc in ulei sau untura.

Mod de servire:

Se servesc cu cartofi si salata verde.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Daca va plac preparatele obtinute din carne tocata si implicit chiftele, trebuie sa testati neaparat parjoalele moldovenesti. ...
O reteta cu iz moldovenesc sunt parjoalele obtinute din carne tocata. Chiar daca reteta clasica de parjoale...
Conservele de legume asortate pentru iarna ocupa mai putin spatiu decat cele conservate in borcane separate. Daca...