Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Pentru aceasta reteta se aleg vinete coapte, de marime mijlocie.
Pentru aceasta reteta se aleg vinete coapte, de marime mijlocie.
Ingrediente:
- 3 vinete mijlocii,
- o lingura de faina,
- 3 capatani de usturoi,
- 500 grame rosii,
- 3 linguri de ulei,
- o lingurita de zahar,
- sare.
Mod de preparare:
Vinetele se taie felii, se oparesc cateva minute in apa clocotita cu sare si se tin 20 minute sub teasc.
Se scurg, se dau prin faina si se rumenesc in ulei la foc mijlociu, incet, ca sa fie bine patrunse.
Se curata usturoiul, se prajeste usor cu putin ulei, se adauga rosiile fara coaja, zaharul si sarea.
Se lasa sa fiarba acoperit pana ce usturoiul incepe sa se moaie.
Mod de servire:
Se asaza feliile de vinete frumos pe farfurie, iar la mijloc se toarna sosul de rosii cu usturoi.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.