Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Acest aluat fraged din unt este imbogatit cu smantana si are o consistenta mai elastica comparativ cu aluatul sfaramicios de tarta.
Acest aluat fraged din unt este imbogatit cu smantana si are o consistenta mai elastica comparativ cu aluatul sfaramicios de tarta.
Ingrediente:
160 grame faina,
125 grame smantana,
150 grame unt proaspat,
sare.
Mod de preparare:
Se ceme faina pe masa de aluat.
Se pune la mijloc smantana, untul proaspat inmuiat putin cu mana si un varf de cutit de sare.
Se amesteca totul repede impreuna, se aduna ca o minge, se acopera cu un servet si se lasa cateva ore la rece. Inainte de a-l intrebuinta, se impatureste odata ca aluatul frantuzesc.
Mod de intrebuintare:
Este un aluat usor de facut si foarte asemanator cu aluatul frantuzesc, cand este reusit. Acesta se foloseste asemanator cu aluatul de unt.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.