Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
O alternativa mult mai sanatoasa a branzei topite din comert este branza de vaci topita in casa.
O alternativa mult mai sanatoasa a branzei topite din comert este branza de vaci topita in casa.
Ingrediente:
- 500 grame branza de vaci,
- o lingura de unt,
- un pahar de apa calda,
- sare.
Mod de preparare:
Se zvanta intr-o carpa branza de vaci pana nu mai ramane deloc zer.
Se pune intr-un castron, se faramiteaza cu furculita si se tine acoperita la camara 2-3 zile, amestecand-o din cand in cand pana se preface intr-o pasta galbuie cu un miros tare de branza fermentata.
Se pune intr-o cratita si se amesteca branza netopita.
Se pune putina sare si cand branza este toata topita, se toarna incet un pahar de apa calda.
Se amesteca si se adauga o lingura de unt.
Se lasa sa dea in clocot.
Mod de servire:
Se serveste fie fierbinte, cu mamaliguta, fie rece, cu unt proaspat, cu branza de desert.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.