Reteta la minut: Dovlecei pane

Reteta la minut: Dovlecei pane

Dovleceii pane sunt foarte buni si se prepara usor in doar cateva minute.

Ingrediente:

- 3 dovlecei mijlocii,
- o lingura de faina,
- un ou,
- o lingura de pesmet,
- 3 linguri de untura.

Mod de preparare:

1

Se rad dovleceii de coaja si se taie fie in lung, fie rotund, in felii de 1/2 centimetru grosime. Nu trebuie sa se sareze inainte de a fi pusi la prajit.

2

Se infierbanta untura. Pentru ca dovleceii sa fie frumos rumeniti, trebuie prajiti in untura multa.

3

Se dau prin faina, ou si pesmet. Se rumenesc in untura multa, fierbinte.

Mod de servire:

Se servesc cu mujdei de usturoi indata ce sunt gata. Se sareaza la masa.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Supele si ciorbele sunt asilimate de multi romani perioadei reci a anului, atunci cand un astfel de...
Dovlecelul este o sursa excelenta de fibre, ceea ce inseamna ca imbunatateste digestia. Contine si foarte multa...
Te gandesti deja la conservele pentru iarna? Daca da, te sfatuim sa iei in cosiderare si aceasta...