Cum sa prepari ICRE de STIUCA

Cum sa prepari ICRE de STIUCA

In perioada sarbatorilor de iarna, icrele reprezinta un aperitiv excelent. Sunt gustoase, satioase si usor de preparat. Asa ca nu ezita sa le prepari la tine acasa!

Astazi, iti prezentam reteta pentru icre de stiuca!

Ingrediente:

- un pahar de icre proaspete de stiuca;

- o lingurita sare;

- 3/4 linguri ulei;

- o ceapa;

- o lamaie.

Mod de preparare:

- tine icrele la rece trei zile, dupa ce le-ai scos din peste(stiuca).

- amesteca icrele cu uleiul turnat  in fir subtire cu mixerul pana la obtinerea unei compozitii omogene.

- adauga ceapa taiata foarte marunt si zeama de lamaie peste icrele cu ulei si amesteca bine compozitia.  Daca doresti, poti adauga miez de paine inmuiat in lapte si scurs bine.

Asta-i tot! Nu-i asa ca e usor sa prepari icre de stiuca?

Pofta buna!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Cega este un soi de sturion asiatic, de dimensiuni mici in comparatie cu ceilalti pesti din clasa...
Guvizii traiesc in Marea Neagra, dar se adapteaza cu usurinta si in apa dulce. Acesti pesti de...
Bibanul este un peste rapitor de apa dulce, care poate fi pescuit tot timpul anului. Din acest...