Cum poti sa transferi muzica de pe iPod pe computer?

Cum poti sa transferi muzica de pe iPod pe computer?

Aflati cum sa va transferati muzica de pe iPod pe computer, urmarind pasii de mai jos:

1

Creati un folder pe computer intitulat „iPod Music” sau optati pentru o denumire proprie. Acesta va va permite sa accesati usor fisierele cu muzica, la care doriti sa dati share.

2

Descarcati SharePod. Acest program este gratuit si are forma unui fisier .zip. Salvati fisierul. Nu optati pentru OPEN sau RUN, in timp ce descarcati programul!

3

Conectati-va iPod-ul la portul USB. Daca iTunes nu se deschide in mod automat, va trebui sa il deschideti. Dati click pe simbolul iPod-ului si asigurati-va ca optiunea "Open iTunes when iPod is connected" nu este bifata. Aceasta casuta de verificare se gaseste in sectiunea Setting din fereastra iTunes. Odata ce ati navigat in acest ecran, puteti face selectia din Options. Deconectati iPod-ul.  

4

Inchideti iTunes.

5

Reconectati iPodul la portul USB. Acesta va fi recunoscut ca un nou hardware. Permiteti-i sa se autoistaleze ca atare.

6

Accesati "My Computer”. Veti vedea ca iPod-ul a fost recunoscut ca un drive.

7

Gasiti fisierul .zip SharePod pe care l-ati descarcat. Decomprimati-l, dand click dreapta pe fisierul descarcat si selectand “Extract All” din meniu. Acest lucru va va permite sa selectati folderul, in care doriti sa puneti fisierele. Selectati drive-ul creat pentru iPod si programul va muta toate fisierele pe acel drive. SharePod va fi astfel instalat pe iPod.

8

Mergeti la litera de unitate ce reprezinta iPod-ul, in My computer. Dati click pe acest drive pentru a vedea fisierul SharePod.

9

Dati click pe folderul SharePod, pentru a-l deschide.

10

Dati dublu click pe fisierul programului SharePod (icoana arata ca un iPod), pentru a-l deschide.

11

Selectati melodiile, pe care ati dori sa le transferati pe computer. Pentru a le selecta pe toate, dati click pe prima piesa, scroll in jos, tinand apasata tasta SHIFT, pana la ultima piesa.

12

Alegeti TRANSFER TO PC din meniul principal si alegeti optiunea COPY din folderul iPOd Music, creat anterior.

13

Dati OK pentru a incepe copierea. Acest proces poate dura mai mult sau mai putin, in functie de cat de multe piese aveti pe iPod.

14

Odata finalizata copierea, dati click pe butonul EJECT IPOD din partea de sus a ecranului, inainte de a deconecta iPod-ul.

Etichete: itunes, folder, ipod

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Toate aplicatiile dintr-un iPhone se afla pe ecranul de start al telefonului, ele fiind astfel mai usor...
Copiile de rezerva de pe iPad se pot face wireless sau prin iTunes, atunci cand dispozitivul este...
Este obligatoriu sa cumparam muzica prin mijloace media legale. Una dintre posibilitati este Apple iTunes. Puteti folosi...