Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Pentru aceasta bautura alcoolica, se foloseste fructul unui arbore care creste in Asia si anume anasonul stelat.
Pentru aceasta bautura alcoolica, se foloseste fructul unui arbore care creste in Asia si anume anasonul stelat.
Ingrediente:
- 1 litru alcool de 90°,
- 40 g anason stelat,
- 5 boabe de coriandru,
- o bucatica cat un ban de scortisoara,
- sirop din 400 g zahar
- ½ l apa.
Mod de preparare:
Se pun intr-un borcan cu gatul stramt alcoolul, anasonul si celelalte arome.
Se astupa si se lasa sa stea astfel doua luni incheiate.
Dupa acest timp se adauga siropul de zahar.
Se amesteca la fiecare doua zile, timp de o saptamana.
Se filtreaza apoi la fel ca lichiorul de portocale.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.