Cum iti poti alungi ochii, in stil asiatic, cu ajutorul machiajului?

Cum iti poti alungi ochii, in stil asiatic, cu ajutorul machiajului?

Europenii si americanii au ochii rotunzi si pleoapele vizibile, in comparatie cu majoritatea asiaticilor, care au ochii alungiti si pleoape inguste.

Daca participati la o petrecere cu costumatii si doriti sa va deghizati intr-un personaj asiatic, ar fi bine sa va conturati trasaturi specifice, alungindu-va ochii, cu ajutorul machiajului.

Iata cum puteti face aceasta, in doar cateva minute, folosind nuanta potrivita de fard si cateva trucuri:

- Pregatiti cele necesare: un fond de ten cu un ton mai deschis decat tenul vostru, fard de pleoape bej sau alb, un creion negru de ochi si banda adeziva transparenta.

- Folositi banda transparenta, pentru a va alungi exteriorul ochilor. Intindeti-va capetele ochilor, si lipiti-le cu banda adeziva, cat mai aproape de linia parului, pentru a va ingusta si alungi ochii. Aveti grija ca ochii sa fie simetrici, dupa lipire.

- Prindeti-va parul cu o banda elastica. Pieptanati-va si prindeti-va parul la spate, pentru a va ingusta si mai mult ochii. Banda elastica va va intinde, la randul ei, ochii, dandu-le un aspect asiatic.

- Aplicati fond de ten, pentru a acoperi banza adeziva. Desi aceasta este transparenta, puteti folosi fond de ten, pentru un aspect mai natural. Utilizati un fond de ten cu o nuanta mai deschis decat tenul vostru, pe care sa-l aplicati peste banda adeziva, pentru a o acoperi.

- Folositi o culoare adecvata de fard de pleoape. Dupa ce v-ati alungit ochii, aplicati un fard bej sau alb pe pleoape, pentru a-i subtia. Daca folositi o cantitate moderata de fard, veti crea un look natural.

- Finisati machiajul cu ajutorul unui creion negru pentru ochi. Trasati o linie subtire de la coada ochiului, spre coltul din interior, in partea de jos si o linie pe pleoapa, la baza genelor, din interior, spre exterior. Repetati operatiunea la ambii ochii, trasand linii simetrice.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Machiajul este considerat o arta si nu oricine il poate realiza fara greseala. Conform unui studiu, majoritatea...
Iata cum puteti sa va ascundeti cosurile de pe fata cu ajutorul machiajului: Folositi intotdeauna o...
Machiajul zilnic are rolul de a ascunde micile imperfectiuni, de a defini liniile fetei si de a...