Cum sa aplici machiajul pentru a crea un look natural?

Cum sa aplici machiajul pentru a crea un look natural?

Un machiaj natural este intotdeauna la moda. Iata cateva sfaturi despre aplicarea machiajului pentru crea un look natural:

1

Aplicarea machiajului pe fata.

Curatati-va fata pentru a indeparta resturile de machiaj aplicat anterior. Aplicati o solutie demachianta pe o discheta de vata si indepartati impuritatile de pe fata, prin miscari circulare. Daca aveti puncte negre, aplicati o masca exfolianta. La sfarsit indepartati urmele de demachiant si exfoliant cu o solutie tonifianta, potrivita tipului de ten.

Hidratati-va tenul, cu ajutorul unei creme de fata, fara parfum sau ulei, pentru a evita aparitia iritatiilor sau a acneei.

Aplicati o crema corectoare pe cosuri si in jurul ochilor. Astfel nu veti fi nevoite sa aplicati o cantitate prea mare de fond de ten. Aplicati crema corectoare direct pe cosuri si nu in jurul acestora, pentru a evita evidentierea acestora.

Aplicati fond de ten, pe baza de pudra, pe zonele grase ale fetei. Inainte de a alege un fond de ten, asigurati-va ca acesta se potriveste culorii si nuantei tenului.  Aplicati un fard de obraz crema, pentru a va evidentia culoarea naturala a obrajilor si pentru a asigura un machiaj de durata.

2

Aplicarea machiajului de ochi

Trasati o linie a ochilor, la baza genelor superioare, de culoare maro, neagra sau maro, cu ajutorul unui creion kohl sau a unui tus. La final uniformizati linia cu ajutorul unui betisor de urechi.

Folositi un creion sau un fard alb, pentru a va mari ochii. Trasati o linie alba in colturile din interior ale ochilor, pentru mai multa stralucire.

Aplicati fard pe pleoape. Folositi doua nuante, pentru a crea un look profesionist. Puteti opta pentru farduri de culoare aurie, maro si argintie, in functie de culoarea si nuanta tenului. Aplicati o nuanta mai deschisa pe toata pleoapa si trasati o linie cu ajutorul nuantei mai inchise de fard, la baza arcadei, pentru a crea un look natural si a evidentia ochii. In final, curbati-va genele si aplicati un strat de mascara.

3

Aplicarea machiajului pe buze

Aplicati un ruj mat, de culoare cat mai apropiata de cea naturala a buzelor. Pentru un look natural, evitati rujurile cu aspect de creta si glosurile stralucitoare.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Aplicatoarele de machiaj colecteaza adesea multe straturi de fard sau lipgloss, care se intaresc si fac imposibila...
Machiajul zilnic are rolul de a ascunde micile imperfectiuni, de a defini liniile fetei si de a...
Sunt rare persoanele care sa aiba culoarea ochilor cenusie. Daca ai ochii cenusii si vrei sa afli...