4 metode de preparare a cotletelor de miel

4 metode de preparare a cotletelor de miel

Cotletele de miel pot fi folosite pentru a crea retete deosebite, chiar daca nu sunteti bucatari experimentati.

Iata 4 metode de preparare a acestora:  

Ingrediente ( pentru 4 portii):

• 8 cotlete de miel, din pulpa superioara, a cate 100 de grame fiecare

• 1/4 lingurita de sare

• 1/8 lingurita de piper negru

• 1 ceapa medie maruntita (optional)

• 1/2 lingurita de oregano uscat (optional)

• 1/2 lingurita de cimbru uscat (optional)

• 1/2 lingurita de praf de usturoi (optional)

• 1/2 cana de supa de miel sau vita (optional)

• Ulei de floarea-soarelui (optional)

1. Prepararea cotletelor de miel la tigaie:

• Incalziti o tigaie mare, antiaderenta, la foc mediu inspre mare.

• Asezonati cotletele de miel, frecandu-le bine pe ambele parti cu sare, piper, oregano, cimbru si pudra de usturoi.

• Gatiti cotletele timp de 3-4 minute pe fiecare parte, intorcandu-le doar o data.

• Puneti cotletele de miel la o parte, pentru a se odihni si acoperiti-le cu o folie de aluminiu, pentru a ramane calde.

Pagina 1/4

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Prajitura cu dovleac este un desert de sezon, ce poate fi servita ca atare sau cu diferite...
Alegerea cadoului perfect nu este niciodata usoara, mai ales cand vine vorba de cineva apropiat. De aceea...
Cozonacul este unul dintre ingredientele nelipsite de pe masa de Craciun! Astfel, pentru a va asigura ca...