4 modalitati in care sa gatesti cotletul de porc

4 modalitati in care sa gatesti cotletul de porc

Cotletul de porc este o optiune delicioasa, rapida pentru mesele din cursul saptamanii sau pentru ocazii speciale deopotriva. Carnea de porc este o carne versatila, care are un gust minunat, cu o varietate de combinatii de arome si metode de gatit.

Mai jos va prezentam patru modalitati in care puteti gati cotletul de porc!

Timp de pregatire: 5 minute

Timp de gatire(prajire): 6 – 8 minute

Timp total: 11 – 13 minute

Metoda 1. Cotlete de porc la tigaie.

Incepeti cu cotletul de porc proaspat. Puteti folosi fie cu os, fie dezosate. Daca ati achizitionat cotlete inghetate, asigurati-va ca acestea sunt complet dezghetate.

Se pune o lingura de ulei intr-o tigaie mare. Asezati tigaia pe foc mediu si lasati uleiul sa se incinga bine. Puteti folosi orice tip de ulei: de masline, de floarea soarelui, de seminte de struguri sau chiar si unt.

Daca aveti de prajit mai mult de 4 cotlete, este necesar sa folositi a doua tigaie. Folosind o tigaie din fonta grea, cotletul de porc se va carameliza mai frumos.

Pregatirea cotletului de porc.

Se presara pe ambele parti cu piper, sare si alte condimente la alegere ca praf de usturoi sau ardei iute.

Pagina 1/4
Etichete: cotlet porc, reteta, porc, cotlet

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Vrei o friptura de porc care sa te faca sa te lingi pe degete? Foloseste marinada! Noi...
Odata ce ai incercat sa faci acest aluat de pizza acasa, vei observa care este diferenta fata...
Ti-e pofta de niste coaste de porc gatite ca la restaurant, sa se desfaca de pe os...