Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Porumbeii fripti se prepara la cuptor cu grasime si boia dulce.
Porumbeii fripti se prepara la cuptor cu grasime si boia dulce.
Ingrediente:
- 3 porumbei,
- 100 g slanina,
- o lingura de unt,
- sare.
Mod de preparare:
Se curata porumbeii, se sareaza si daca ficatul n-a fost atins de fiere, se pune inauntru.
Se invelesc in felii subtiri de slanina, se dau la cuptor sa se friga cu putina untura.
Se ung mereu, iar cand sunt aproape gata, se scoate slanina, se tine la cald, iar porumbeii se lasa inca putin in tava si se ung cu untura arnestecata cu boia de ardei, sa prinda culoare.
Mod de servire:
Se servesc pe feliile de slanina, cu garnitura de diferite legume, asezate in mici movilite in jurul lor.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.