Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Adevaratul biftec de vaca este facut numai din muschi. Iata cum se prepara biftecul natur de vaca sau vitel.
Adevaratul biftec de vaca este facut numai din muschi. Iata cum se prepara biftecul natur de vaca sau vitel.
Ingrediente:
- 1,2 kg muschi de vaca,
- 2 linguri de untura,
- sare.
Mod de preparare:
Acesta se curata bine de pielite si de grasime.
Se taie in bucati potrivite de 2 cm grosime.
Carnea se bate usor cu ciocanul de lemn, mai mult ca sa-i dam o forma.
Se sterge cu o carpa si se pune in tigaia incinsa si bine unsa cu untura, intai pe o parte si apoi pe cealalta.
Mod de servire:
Biftecul natur se serveste cu cartofi prajiti si salata verde sau de varza.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.