Biftec natur

Biftec natur

Adevaratul biftec de vaca este facut numai din muschi. Iata cum se prepara biftecul natur de vaca sau vitel.

Ingrediente:

- 1,2 kg muschi de vaca,
- 2 linguri de untura,
- sare.

Mod de preparare:

1

Acesta se curata bine de pielite si de grasime.

2

Se taie in bucati potrivite de 2 cm grosime.

3

Carnea se bate usor cu ciocanul de lemn, mai mult ca sa-i dam o forma.

4

Se sterge cu o carpa si se pune in tigaia incinsa si bine unsa cu untura, intai pe o parte si apoi pe cealalta.

Mod de servire:

Biftecul natur se serveste cu cartofi prajiti si salata verde sau de varza.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Biftecul de vaca adevarat se prepara doar din muschi. Se trece prin faina si se prajeste in...
Pentru aceasta reteta se foloseste muschiul de vaca. Ingrediente: - 1,2 kg muschi de vaca, - 250...
Reteta clasica de biftec tartar este un amestec de carne de vita cruda, amestecata cu un galbenus...