Coltunasi fierti cu carne

Coltunasi fierti cu carne

Daca ti-au placut coltunasii cu branza, in mod sigur vei adora coltunasii cu carne.

Ingrediente:

- 250 g carne,
- o lingura untura,
- o ceapa,
- un ou,
- sare, piper.

Pentru aluat de taitei:

- 300 grame faina,
- 2 oua,
- 2 linguri apa,
- sare.

Mod de preparare:

1

Se cerne faina pe masa de aluat.

2

Se face loc la mijloc, se sparg ouale adaugand si doua coji cu apa (doua jumatati) si un varf de lingurita de sare.

3

Se  amesteca intai ouale cu o lingurita, pana cuprind putina faina, se lucreaza apoi cu mana si se framanta bine aluatul, pana devine destul de indesat, mai adaugand faina daca se cere.

4

Se intinde o foaie si inainte de a se zbici, se taie patrate de 5 - 6 cm.

5

Se trece prin masina carnea cruda sau rasol fiert si se prajeste in untura cu o ceapa coapta in cuptor si taiata marunt.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Coltunasii la cuptor se pot prepara din carne de berbec. Ingrediente: - 250 g carne, - o...
Coltunasii cu carne se pot prepara fierti, la cuptor dar se pot gati si prajiti in aluat...
Pentru coltunasi se face un aluat de taitei care se imparte in mai multe patrate si se...