Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Creierul cu ceapa este o reteta gustoasa si savuroasa care impune insa anumite restrictii pentru persoanele care au colesterolul marit.
Creierul cu ceapa este o reteta gustoasa si savuroasa care impune insa anumite restrictii pentru persoanele care au colesterolul marit.
Ingrediente:
- un creier de vaca,
- o ceapa mijlocie,
- o lingura de unt, sare.
Mod de preparare:
Se curata creierul, se tine 10 minute in apa clocotita, se scurge si se taie in bucati.
Se taie o ceapa marunt si se prajeste cu o lingura de unt.
Cand ceapa incepe sa se ingalbeneasca se pun bucatile de creier si se amesteca usor pana se rumenesc.
Creierul rumenit impreuna cu ceap se serveste cu garnitura de legume asortate.
Pentru a-i conferi un aspect estetic acestui preparat, se asaza creierul in forma de movilita pe o farfurie rotunda, imprejur se pun un rand de fasole, unul de morcovi si unul de mazare, toate pregatite cu unt.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.