Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Carnea de iepure crescut la curte este mult mai hranitoare decat orice alt tip de carne folosit de majoritatea gospodinelor la obtinerea feluritelor preparate culinare.
Carnea de iepure crescut la curte este mult mai hranitoare decat orice alt tip de carne folosit de majoritatea gospodinelor la obtinerea feluritelor preparate culinare.
O reteta rapida este si friptura de iepure de crescatorie la frigare. Pentru acest preparat se poate folosi si vanat de iepure.
Ingrediente:
- spinarea de la un iepure mare,
- 250 g slanina,
- sare.
Mod de preparare:
Se alege partea pe care vrem s-o frigem, se pune pe frigare, se impaneaza in felii de slanina subtiri, dar cat mai mari, care se leaga cu ata.
Se invarte pe foc bun.
Cand friptura este gata, se indeparteaza atele, se scoate de pe frigare si se serveste cu sos.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.