Reteta: Chiftele de cartofi cu carne

Reteta: Chiftele de cartofi cu carne

Aceste chiftele au o consistenta pufoasa, deoarece cartofii sunt un bun substitut pentru paine.

Ingrediente:

- 400 g cartofi,
- 250 g carne,
- 1 ceapa, 1 ou, 1 lingura de faina, sare, piper, 100 g untura sau ulei.

Mod de preparare:

1

Se fierb cartofii, se curata si se trec prin masina.

2

Se amesteca cu o lingura de faina, un ou si carnea data prin masina si prajita cu putina ceapa.

3

Se adauga sare si piper.

4

Se fac chiftelele rotunde, care se dau prin faina si se prajesc in untura.

Mod de servire:

Se servesc cu sos de rosii.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

O reteta de post numai buna de preparat in aceasta iarna sunt chiftelele de cartofi prajite in...
O reteta cu cartofi inedita sunt chiftelele de cartofi copti. Ingrediente: - 500 grame cartofi, - o...
O reteta fara carne, dar ideala pentru lacto-vegerieni sunt chiftelele de cartofi cu branza si ou. Ingrediente: ...