Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Ugerul de la vaca se consuma fiert si prajit cu diferite legume. Iata cum se prepara:
Ugerul de la vaca se consuma fiert si prajit cu diferite legume. Iata cum se prepara:
Ingrediente:
- 500 grame uger,
- 2 litri apa,
- o ceapa,
- o frunza de dafin,
- 5 boabe de piper,
- sare,
- o lingura de faina,
- 2 oua,
- 2 linguri de pesmet,
- 2 linguri de untura.
Mod de preparare:
Se fierbe ugerul pana se fragezeste, in apa cu sare, o ceapa, frunza de dafin, si piper.
Dupa ce s-a racorit putin, se taie ugerul in felii foarte subtiri, care se bat in faina, apoi in ou si in pesmet si se prajesc frumos in untura fierbinte.
Mod de servire:
Se serveste cu cartofi, mazare, fasole etc.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.