Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Porumbeii umpluti se dau la cuptor intr-o tava cu unt si se lasa pana se rumenesc uniform.
Porumbeii umpluti se dau la cuptor intr-o tava cu unt si se lasa pana se rumenesc uniform.
Ingrediente:
- 3 porumbei,
- 150 g carne de vitel,
- 2 chifle,
- un ou,
- o ceapa mica,
- o lingura de unt,
- sare, piper,
- patrunjel verde tocat.
Mod de preparare:
Se curata porumbeii, se sareaza.
Se umplu cu o umplutura facuta din carne de vitel tocata, paine muiata in lapte si stoarsa si ficatul de porumbel, toate date de doua ori prin masina si amestecate cu un ou, ceapa prajita in unt, sare, piper, patrunjel tocat.
Mod de servire:
Se servesc cu o garnitura de legume.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.