Cum sa prepari un curcan suculent

Cum sa prepari un curcan suculent

Exista mai multe modalitati de a prepara un curcan, prin prajire in tigaie, prajire la cuptor sau fierbere.

Acest tip de carne are tendinta de a se usca, asadar este foarte important de stiut ce puteti face pentru a o pastra suculenta.

Iata cum puteti prepara un curcan umplut la cuptor, suculent si delicios:

Ingrediente:
Un curcan de marime potrivita

Umplutura
Unt
Ulei de masline
Supa de curcan
Condimente dupa gust

Ustensile necesare:
• Un termometru special
• O pipeta pentru intinderea sosului
• O pensula
• O tava

Mod de preparare:

• Curatati curcanul, intindeti putin unt sau ulei pe suprafata pielii si lasati-l la frigider peste noapte.

• Pregatiti umplutura din paine, legume taiate cubulete, oua si condimente cu o seara inainte si pastrati-o la frigider, peste noapte, pentru ca aromele sa se intrepatrunda.

• Umpleti ¾ din interiorul curcanului, deoarece umplura se va umfla la cuptor si nu este de dorit ca aceasta sa dea pe dinafara.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Prazul se gaseste din belsug in toate pietele, in aceasta perioada. Asa ca ar fi pacat sa...
O dieta corecta va avea un efect pozitiv asupra siluetei tale. In plus, poate restabili echilibrul hormonal....
Daca suferiti de afectiuni ale rinichilor sau ficatului, trebuie sa consumati mai putine proteine pentru ca nitrogenul...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare