Cum sa prepari un curcan suculent

Cum sa prepari un curcan suculent

Exista mai multe modalitati de a prepara un curcan, prin prajire in tigaie, prajire la cuptor sau fierbere.

Acest tip de carne are tendinta de a se usca, asadar este foarte important de stiut ce puteti face pentru a o pastra suculenta.

Iata cum puteti prepara un curcan umplut la cuptor, suculent si delicios:

Ingrediente:
Un curcan de marime potrivita

Umplutura
Unt
Ulei de masline
Supa de curcan
Condimente dupa gust

Ustensile necesare:
• Un termometru special
• O pipeta pentru intinderea sosului
• O pensula
• O tava

Mod de preparare:

• Curatati curcanul, intindeti putin unt sau ulei pe suprafata pielii si lasati-l la frigider peste noapte.

• Pregatiti umplutura din paine, legume taiate cubulete, oua si condimente cu o seara inainte si pastrati-o la frigider, peste noapte, pentru ca aromele sa se intrepatrunda.

• Umpleti ¾ din interiorul curcanului, deoarece umplura se va umfla la cuptor si nu este de dorit ca aceasta sa dea pe dinafara.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Daca suferiti de afectiuni ale rinichilor sau ficatului, trebuie sa consumati mai putine proteine pentru ca nitrogenul...
Vrei o friptura de porc care sa te faca sa te lingi pe degete? Foloseste marinada! Noi...
Carnea de capra este slaba si are gustul asemanator cu cea de vita si se potriveste de...