Afla cum se face crema de caise

Afla cum se face crema de caise

Folosita la umplerea prajiturilor sau a ruladelor cu fructe, crema de caise este usor de preparat si are un gust delicios.

Ingrediente:

2 albusuri,
un pahar de zahar,
3 linguri marmelada de caise.

Mod de preparare:

Se pun intr-un cazanel albusul, zaharul si marmelada si se bat bine (circa 20 minute) pana se leaga crema si devine spumoasa.

Crema astfel obtinuta serveste la prepararea diverselor produse de cofetarie si patiserie.

Etichete: crema, crema caise, caise

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

O crema de fructe dulce, ideala de preparat in sezonul estival este crema de caise cu frisca. ...
Zovirax este un medicament sub forma de crema care trateaza infectii ale pielii de diverse etiologii. Citeste...
Citeste prospectul medicamentului Procto-Glyvenol Crema si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Procto-Glyvenol determina...