Cozonac pufos cu fulgi de migdale

Cozonac pufos cu fulgi de migdale

Un desert consistent, hranitor si deosebit de aromat este cozonacul pufos cu fulgi de migdale.

Acest cozonac poate fi preparat de Paste, Craciun, dar si in alte momente din an cand ai pofta de ceva dulce preparat in casa.

Ingrediente:

- 600 grame faina,

-  o ceasca lapte,

- 2 oua intregi,

- 2 galbenusuri,

- ½  lingurita sare,

- 140 grame unt proaspat,

- 2 linguri zahar,

- 20 grame drojdie,

-  vanilie,

- 2 linguri de unt topit,

- 150 grame migdale,

- 100 grame zahar.

Citeste reteta integrala pe Mysweets.ro pentru a afla cum se prepara cozonacul pufos cu fulgi de migdale.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Cozonacul este unul dintre ingredientele nelipsite de pe masa de Craciun! Astfel, pentru a va asigura ca...
De Craciun masa festiva este umpluta cu o multime de preparate apetisante, incat este greu sa le...
Cozonacul umplut cu mac este o alternativa a coznacului traditional de casa. Daca pentru aluat se folosesc...