Reteta: Crema de castane cu sirop de zahar

 Reteta: Crema de castane cu sirop de zahar

Crema de castane se foloseste la prepararea dulciurilor si are la baza castane, unt si sirop de zahar

Ingrediente:

400 grame castane,

200 grame unt,

rom dupa gust.

Pentru sirop:

300 grame zahar,

o ceasca de apa.

Mod de preparare:

1

Se curata castanele de coaja si de pielita. Se fierb In apa pana se inmoaie.

2

Se scurg. Se trece prin masina, apoi prin sita si se adauga un sirop bine legat.

3

Se pune cu totul la foc si se amesteca pana se mai ingroasa.

4

Se freaca intr-un castron untul spuma, se adauga crema de castane, punand cate putina o data si picurand din cand in cand rom, dupa gust.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Crema de castane o data preparata se asociaza cu biscuiti, sirop de rom si frisca. Ingrediente:40 castane....
Sufleul de castane este un antreu cald aromat si satios care poate fi servit la ora cinei. ...
Rata umpluta si servita cu garnitura de castane este o specialitate care poate fi preparata in week-end...