Cum sa faci prajitura TOSCA

Cum sa faci prajitura TOSCA

Prajitura Tosca se face relativ usor, chiar daca, in aparenta, pare dificil de preparat. E un desert excelent in orice moment al zilei si are un aspect minunat.

Ingrediente pentru blat:

- 4 albusuri de la oua foarte mari;

- 120 g de zahar;

- 60 g de faina;

- 30 g de fulgi de nuca de cocos;

- 5 g de mac;

- un praf de sare.

Ingrediente pentru crema:

- 4 galbenusuri de la oua foarte mari;

- 150 ml de lapte;

- 60 g de faina;

- 10 g de pudra de portocale;

- 200 g de smantana lichida;

- 4/5 grame de esenta de rom;

- 7 g de gelatina granule;

- 25 ml de apa rece.

Ingrediente pentru decor:

- biscuiti cu cafea;

- pudra de roscove;

- ciocolata amaruie.

Mod de preparare blat:

- mixeaza albusurile spuma tare cu praful de sare.

- adauga zaharul in doua randuri si mixeaza pana cand spuma formata este ferma si lucioasa.

- amesteca fulgii de nuca de cocos si cu macul cu faina si inglobeaza-le in spuma de albusuri in doua-trei transe, cu ajutorul unei spatule, prin miscari circulare.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Prajitura cu branza si dovleac este atat de buna incat va fi savurata chiar si de cei...
Prajitura cu mere si biscuiti este o adevarata delicatesa. Daca nu ai preparat-o inca, nu stii ce...
Prajitura Alba ca Zapada este un desert pe care multi romani il pregatesc in perioadele de sarbatoare....