Cum sa faci prajitura TOSCA

Cum sa faci prajitura TOSCA

Prajitura Tosca se face relativ usor, chiar daca, in aparenta, pare dificil de preparat. E un desert excelent in orice moment al zilei si are un aspect minunat.

Ingrediente pentru blat:

- 4 albusuri de la oua foarte mari;

- 120 g de zahar;

- 60 g de faina;

- 30 g de fulgi de nuca de cocos;

- 5 g de mac;

- un praf de sare.

Ingrediente pentru crema:

- 4 galbenusuri de la oua foarte mari;

- 150 ml de lapte;

- 60 g de faina;

- 10 g de pudra de portocale;

- 200 g de smantana lichida;

- 4/5 grame de esenta de rom;

- 7 g de gelatina granule;

- 25 ml de apa rece.

Ingrediente pentru decor:

- biscuiti cu cafea;

- pudra de roscove;

- ciocolata amaruie.

Mod de preparare blat:

- mixeaza albusurile spuma tare cu praful de sare.

- adauga zaharul in doua randuri si mixeaza pana cand spuma formata este ferma si lucioasa.

- amesteca fulgii de nuca de cocos si cu macul cu faina si inglobeaza-le in spuma de albusuri in doua-trei transe, cu ajutorul unei spatule, prin miscari circulare.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Prajitura cu mere si biscuiti este o adevarata delicatesa. Daca nu ai preparat-o inca, nu stii ce...
Prajitura Alba ca Zapada este un desert pe care multi romani il pregatesc in perioadele de sarbatoare....
Prajitura Oreo Lava Cake sau Vulcan de Ciocolata este irezistibila, datorita exteriorului de blat pufos si a...