Cum sa calculezi NUMARUL SOARELUI. Ce spune acesta despre tine

Cum sa calculezi NUMARUL SOARELUI. Ce spune acesta despre tine

Numarul Soarelui tine de astrologie, de ziua si luna in care te-ai nascut. Acesta poate dezvalui detalii importante despre personalitatea, caracterul si temeperamentul pe care le posezi.

Numarul soarelui variaza de la 1 la 9. Fiecare cifrae detine o vibratie si o energie speciala, cu rol esential in viata ta. Astazi, iti aratam cum se calculeaza numarul soarelui, dar si ce trasataturi exista in cazul fiecarei cifre.

Cum se calculeaza numarul soarelui:

- sa spunem ca esti nascut/a pe 22 septembrie, adica pe 22.9

- aduni ziua si luna: 22+9=31

- aduni, apoi, cifrele numarului: 3+1 = 4.

- in acest caz, numarul soarelui este 4.

Ce semnifica fiecare numar al soarelui:

Numarul 1 detine vibratia liderului si a ambitiei. Este, in plus, unul dintre numerele cele mai creative si simbolizeaza plantarea primei seminte. Energia acestuia este independenta, determinata, originala si foarte ambitioasa. Ea poate fi, de asemenea, aroganta, incapatanata sau egoista. Cei cu numarul soarelui 1 sunt persoanele care initiaza proiecte si lanseaza idei noi in lume.

Numarul 2 detine vibratia armoniei, unitatii, compasiunii si vindecarii. Energia acestui numaru 2 simbolizeaza ingrijirea si hranirea semintelor. Atunci cand nu exista echilibru, energia acestui numar poate fi exprimata prin dependeta fata de ceilalti, agresivitate manipulativa sau chiar pasiva. Cei care au numarului soarelui 2 trebuie sa invete sa spuna adevarul si sa-si exprime sentimentele.

Numarul 3 detine vibratia aventurii, jocului si invatarii. Energia numarului 3 este reprezentata prin comunicare si curiozitate despre viata sau despre diferite culturi. Energia numarului 3 simbolizeaza floarea care se deschide pentru prima oara. Energia acestui numar simbolizeaza entuziasmul, minunea, uimirea si nevoie de a exprima tot ceea ce vede, aude si traieste. Persoanele cu acest numar sunt sociabile, prietenoase si distractive, si au cercuri sociale foarte mari. Atunci cand nu sunt in echilibru, energia numarului 3 se poate manifesta ca fiind prea indulgenta, imprastiata si chiar superficiala.

Numarul 4 detine vibratiile echilibrului, dedicarii si increderii. Energia numarului 4 simbolizeaza floarea care ajunge sa isi indeplineasca menirea si scopul. Numarul 4 este atras de rezolvarea problemelor si e disciplinat. Cand nu se afla in echilibru, energia acestui numar se poate manifesta prin incapatanare, anxietate si conservatorism. Energia numarului 4 conduce catre o viata stabila. Provocarea? Sa invete cum sa acccepte schimbarile vietii.

Numarul 5 detine vibratia creativitatii, a schimbarii si a intelectului, Energia numarului 5 este extrem de usor adaptabila si se poate transforma in orice situatie. Simbolizeaza ideile creative si inspiratiile sischimbarile de la un obiectiv la altul. Cand energia numarului 5 nu se afla in echilibru, se poate manifesta ca o lipsa de angajament, dezorganizare, ingrijorare si neseriozitate.

Numarul 6. Energia acestui numar detine vibratia stabilitatii, echilibrului si concentrarii. Numarul 6 simbolizeaza modul in care ideile creative se materializeaza. Atunci cand se afla in echilibru, energia acestui numar se exprima prin compasiune, incredere, munca si atractie fata de toate lucrurile legate de sanatate. Totusi, cand nu au parte de echilibru, aceste persoane sunt lipsite de energie, sunt bolnave fizic, blocate, fara dorinta de schimbare si invidioase pe succesul altora.

Numarul 7 detine vibratia spiritualitatii, emotiile si intuitia. Energia acestui numar e reprezentata de o inteligenta divina pe care nu o putem observa, desi realizam ca exista. Atunci cand nu exista echilibru, persoanele cu acest numar pot fi extrem de sensibile, retrase, cu capul in nori. O alta latura, ar fi manipularea. persoanele aflate sub acest numar sun atrase de dorinta de control, de comportamente sau dependente obsesive. 

Numarul 8 detine energia succesului, a puterii si a autoritatii. Aceste persoane sunt foarte practice, iubesc ideea de cariera. Numarul 8 reprezinta inteligenta mintii si puterea ei constienta. Atunci cand nu se afla in echilibru, energia acestui numar se poate manifesta ca prea riguroasa, materialista. Se poate manifesta, de asemenea, ca fiind condusa de ego si prea putin de inima. Cei care au acest numar sunt destinati succesului in cariera si fac o treaba buna atunci cand vine vorba de urcarea pe scara ierarhica.

Numarul 9. Persoanele cu acest numar au o natura filozofica si sunt open-mind. Numarul 9 este destinat predarii, vindecarii si implicarii in activitati umanitare. Atunci cand nu se afla in echilibru, energia numarului 9 se poate manifesta ca fiind anxioasa si cu schimbari de dispozitie.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

O persoana aflata in zodia Balanta este nascuta in perioada 23 septembrie- 22 octombrie. Se spune despre...
O persoana aflata in zodia Fecioara este nascuta in perioada 23 august - 22 septembrie. Se spune...
O persoana aflata in zodia Varsatorului este nascuta in perioada 20 ianuarie - 18 februarie. Se spune...