Cum sa-ti scrii juramintele de nunta?

 Cum sa-ti scrii juramintele de nunta?

In anumite religii si conform traditiei fiecarei culturi, in timpul ceremoniei de nunta mirii trebuie sa rosteasca niste juraminte.

Iata cateva sfaturi despre cum se scriu juramintele de nunta: 

Scrieti ce va place la persoana iubita. Ganditi-va ce calitati o fac speciala: ochii frumosi, felul in care va face sa radeti sau cum va intelegeti doar din priviri.

Povestiti amintiri memorabile din relatie. Scrieti despre cele mai importante momente petrecute impreuna cu viitorul sot/ viitoarea sotie.

Scrieti promisiunile pe care doriti sa i le faceti viitorului sot/viitoarei sotii. Spuneti-i ca il/ o veti iubi mereu, ca nu va veti duce la culcare certati sau fiti comici si promiteti ca veti spala vasele dupa masa.

Nu uitati sa fiti voi insiva. Chiar daca va concentrati sa scrieti juramintele perfecte si sa va impresionati invitatii, acestea trebuie sa va arate personalitatea si sa faca persoana iubita sa se simta speciala.

Evitati cliseele. Juramintele de nunta trebuie sa fie cat mai personale, asadar evitati sa va numiti viitorul sot/viitoarea sotie „ suflet pereche” si evitati sa spuneti ca „ inima vi s-a topit” atunci cand v-ati cunoscut.

Repetati juramintele. Odata ce ati terminat de asternut ideile pe hartie, rostiti-le cu voce tare, de mai multe ori, pentru a le spune cat mai natural cu putinta, ca si cum ar veni din inima.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

In ciuda sentimentelor de iubire firesti intre doi indragostiti care au planificat data casatoriei, exprimarea in scris...
In timpul nuntii, cand mirele si mireasa se pregatesc sa isi spuna juramintele pentru a porni pe...
Nuntile revin in forta, dupa o perioada de pandemie care ne-a dat tuturor vietile peste cap! Daca...