Cum sa starnesti interesul unei fete

Cum sa starnesti interesul unei fete

Cucerirea unei fete este primul pas intr-o relatie. Urmatoarea etapa consta in starnirea interesului acesteia.

Iata cate sfaturi in acest sens:

Faceti-i viata palpitanta:

Fiti aventurosi. Chiar daca fetele nu cauta astfel de parteneri, cu siguranta sunt impresionate de barbatii care sunt dispusi sa incerce lucruri noi, pentru a le face viata palpitanta. Bucurati-va de viata si nu ratati nicio ocazie sa va impresionati persoana iubita.

Dati atentie lucrurilor care ii plac si aratati-i ca va pasa. Cu siguranta o veti impresiona si isi va dori sa se implice intr-o relatie cu o persoana atenta la nevoile ei, care ii poate starni oricand interesul pentru lucruri noi si palpitante.

Faceti fata impreuna provocarilor. Acest lucru va va apropia ca si cuplu si va va face viata interesanta.
Invatati impreuna. Astfel veti petrece mai mult timp impreuna, va veti impartasi pasiunile si va veti apropia mai mult unul de celalalt.  

Evitati sa cadeti in capcana rutinei. Aceasta dauneaza grav unei relatii de cuplu sau de prietenie. Frecventarea acelorasi localuri sau activitatile repetate in exces pot cauza plictiseala intr-o relatie si fata iubita isi va pierde repede interesul.

Puneti nevoile ei pe prim plan:  

Intreprindeti activitati pentru dezvoltare personala. Finalizati-va studiile, urmati-va visurile, stabiliti-va teluri, luptati pentru a le realiza si nu incetati niciodata sa va doriti sa deveniti mai buni.
Dati dovada de respect fata de persoana iubita. Acest aspect este extrem de important intr-o relatie.

Aratati-i iubitei cat de mult o pretuiti si cat de multa incredere aveti in calitatile ei.
Fiti buni nu doar cu persoana iubita, ci si cu cei din jur. Daca sunteti rautaciosi cu acestia, iubita voastra poate interpreta ca veti repeta acest comportament si in cazul ei.

Fiti atenti la nevoile iubitei. Intr-o relatie echilibrul este foarte important si nevoile ambilor parteneri trebuie satisfacute. Asadar nu asteptati ca ea sa va ofere totul, fara ca voi sa-i raspundeti la fel.
Nu incetati niciodata sa depuneti eforturi cand vine vorba de fata iubita. Incercati sa o impresionati mereu prin fapte si chiar daca sunteti intr-o relatie sau o casnicie de mai multi ani, nu incetati niciodata sa fiti cavalerul ei pe cal alb, care o poate salva in orice imprejurare.

Creati o legatura apropiata:  

Pastrati contactul fizic. Tineti-va iubita de mana, jucati-va cu parul ei, sarutati-o pasional si incercati sa mentineti flacara aprinsa chiar daca sunteti intr-o relatie de mult timp.

Vorbiti cu iubita despre relatia voastra. Exprimati-va sentimentele, nemultumirile si ascultati-o intotdeauna cand are ceva de spus. O relatie reusita are la baza o buna comunicare intre cei doi parteneri.

Aratati-i persoanei iubite ca aveti incredere in fortele ei, atunci cand are mai mare nevoie, cand intampina vreun obstacol sau se afla intr-o situatie neplacuta.

Nu in ultimul rand petreceti timp in doi. Intr-o relatie este foarte important ca cei doi parteneri sa lase de o parte grijile si problemele zilnice si sa-si aloce timp pentru activitati de cuplu. Astfel ii veti arata iubitei ca va straduiti sa petreceti cat mai mult timp impreuna, fie si doar luand cina in doi.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Baietilor le poate fi destul de greu sa se apropie de o fata si sa lege o...
Gusa sau barbia dubla se formeaza din cauza mostenirii genetice, a imbatranirii si a cresterii in greutate....
Astazi, iti prezentam, draga doamna/domnisoara, un ghid de infrumusetare pe care n-ai voie sa-l ratezi. Mai jos,...