Cum sa faci exercitii abdominale?

Cum sa faci exercitii abdominale?

Oricine face exercitii de acest fel iti va spune ca muschii abdominali sunt cel mai greu de antrenat.

Ridicare dupa ridicare, aplecare dupa aplecare si inca nu ajungi nicaieri. S-ar putea sa pierzi un pic din greutate si putina grasime din talie, dar inca nu se vad muschii abdominali. Daca ataci imediat muschii abdominali, ar trebui sa vezi ceva imbunatatiri. Crede-ma, anumiti oameni sunt binecuvantati cu muschi abdominali care arata bine in mod natural, dar daca dregi un pic felul in care te ocupi de exercitiile abdominale, acesti muschi vor aparea.

Cand cineva se gandeste la antrenarea muschilor abdominali, cel mai probabil asociaza tonifierea muschilor cu abdomenele si genuflexiunile. Acestea sunt principalele exercitii pentru abdomen.

Cheia e sa stii sa le faci corect. Primul lucru de care trebuie sa te ocupi atunci cand faci genuflexiuni este pozitia corecta. Principalul scop al acestor exercitii este sa lucrezi muschii abdominali. Nu te concentra doar pe miscarile de balans atunci cand faci abdomene si genuflexiuni. Cand faci acest lucru, reusesti doar sa cresti riscul unei leziuni la spate. Vei fi mai atent la spatele tau decat la abdomen.

Un alt lucru important la genuflexiuni e ca ar trebui sa variezi unghiul sub care faci aceste exercitii Incearca sa atingi muschii  abdominali laterali prin genuflexiuni si abdomene laterale. Prin simpla ridicare si atingerea genunchilor, genuflexiunile vor functiona la inceput, dar un un timp nu vor mai avea nici un scop. Schimbarea e cel mai bun lucru.

Noile aparate pentru astfel de exercitii sunt de asemenea bune pentru exercitii abdominale. Aceste aparate ergonomice sunt facute sa ia stresul de pe spatele tau si sa-ti focalizeze energia exercitiilor tale asupra muschilor abdominali, ceea ce si vrei de fapt. Doua aparate cunoscute sunt Ab Roller si Ab Circle. Ambele sunt create special pentru a inlatura stresul din la gat si spate si sa-ti directionezi toata energia pentru portiunea de mijloc. Aparatele de acest gen sunt excelente pentru exercitii abdominale. Poti sa intri  cu usurinta pe internet si sa afli mai multe despre aceste produse.

Totusi, cel mai bun sfat pentru antrenarea muschilor abdominali este folosirea greutatilor. Asa e! La fel cum folosesti greutati pentru orice alt exercitiu, cresterea rezistentei abdominale va ajuta la dezvoltarea acestei musculaturi. Genuflexiunile si abdomenele efectuate cu o greutate plata pe piept va ajuta. Acest concept este la fel de vechi ca si antrenamentul cu greutati.

Daca iti antrenezi corespunzator muschii abdominali, vei afla in scurt timp ca acestia sunt chiar acolo.

Trebuie doar sa abordezi in mod corect antrenamentul.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pregatirea pentru un concurs de alergare presupune luni intregi de antrenament, insa exista anumite lucruri care trebuie...
Antrenamentul cu greutati ajuta la dezvoltarea si intarirea musculaturii intregului corp. Iata cateva sfaturi in acest sens:...
Orice moment al zilei poate parea potrivit pentru a face sport, insa daca doriti sa va stabiliti...