Cum sa cresti masa musculara a bratelor

Cum sa cresti masa musculara a bratelor

Nimic nu se compara cu niste brate musculoase si tonifiate.

Ele sunt mandria unui barbat, iti pot da incredere si pot fi considerate un factor de intimidare. Venele proemintente de pe brate pot reprezenta forta si sunt considerate sexy. Acest articol te va indruma in obtinerea unur brate care vor atrage atentia si te vor face sa te simti mai bine.

Inainte de toate, nu conteaza daca ai brate groase sau subtiri, ele trebuiesc lucrate pentru a ajunge la rezultatul dorit. Daca ai ma umblat la sala si ai mai ridicat greutati pana acum, sigur ai inteles deja importanta unor brate puternice. Ele sunt foarte importante.

Iata cateva exercitii de tonifiere a bratelor, care ajuta la cresterea masei musculare:

1

Incepe cu ridicarea greutatilor pentru bicepsi si tricepsi, de exemplu 18-20 kg. Chiar daca la inceput poti face doar 2 repetari, mareste numarul pe parcurs. Aceste greutati nu sunt indicate incepatorilor.

2

Fa exercitiile incet si corect.

3

Fa cel putin trei seturi de exercitii cu o gantera, apoi redu greutatea la jumatate si repeta exercitiul pana cand ai obosit. Nu uita sa executi miscarile incet si corect. Daca simti dureri, continua si nu te nelinisti, fortezi muschii sa creasca.

4

Repeta pasii anteriori si pentru antebrate. Incepe cu o anumita greutate, macar trei seturi de exercitii, dupa care redu greutatea la jumatate si continua pana cand consideri ca nu mai poti continua.

5

Executa toate cele patru exercitii, pentru  bicepsi si tricepsi.

6

Executa cate trei seturi din fiecare exercitiu, apoi redu grutatea la jumatate. Primele 3 seturi de exercitii, efetuate cu greutatile mai mari nu sunt atat de importante dar incearca sa le executi cat mai multe si cat mai corect. Dupa ce ai redus grutatile la jumatate, forteaza-ti limitele pentru a efectua exercitiile cat mai mult.

Succes!

Sfaturi

Daca vei respecta exercitiile si pasii din acest articol, este indicat sa mananci cel putin 8 albusuri de ou fiert, imediat dupa antrenament. Este si mai bine, daca le-ai pregatit inainte de antrenament deoarece acesta este momentul in care muschii au cea mai mare nevoie de proteine. Albusurile de ou fiert sunt foarte indicate, dupa efortul depus asupra muschilor bratelor.

Daca si lucrat bicepsii, tricepsii si antebratele, toate in aceeasi zi, este necesara o perioada de 2 zile de odihna.

Hidratarea este foarte importanta in timpul antrenamentului. Nu te ingrijora daca bei 1,5 L de apa in primele 30 minute.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Picioarele sustin partea superioara a corpului si cuprind 50% din masa muculara a acestuia. Asadar este important...
In general, expertii ne sfatuiesc ca pentru a fi sanatosi trebuie sa scadem in greutate, sa mancam...
Pieptul e compus din doi muschi, marele pectoral acoperindu-l aproape in intregime pe cel mic. Rolul sau...