Sport

Sportul se numara printre hobby-urile tale? Vrei sa il practici in mod corect? Citeste sfaturi utile si afla cum sa faci sport evitand accidentarile. Daca iti place cu adevarat ceea ce faci, incearca-ti abilitatile fizice practicand un sport de performanta!

Esti pasionat de pescuit, dar esti novice in domeniu? Ai vrea sa prinzi si peste mai mare cu undita, nu doar fate? In acest caz, azi iti impartasim cateva sfaturi despre pescuitul la somn. Nu e usor nici pentru profesionisti, asa ca tine cont de aspectele pe care le vei citi in acest articol.

Esti pasionat de pescuit, dar nu ai foarte multa experienta? Te ajutam, astazi, cu un sfat util: cum sa prinzi vestitul crap, pestele atat de cunoscut atat in pescuitul amator, cat si in cel sportiv. In orice categorie te-ai afla, nu uita sa respecti intotdeauna legea: pescuitul in perioada de prohibitie este interzis!

Esti pasionat de pescuit, dar nu stii foarte multe despre acest hobby? Ai auzit despre pescuitul la crap, insa nu iti dai seama de unde sa incepi? Te ajutam cu acest articol-ghid pentru incepatori. Nu e usor, dar nici atat de dificil pe cat poate parea!

Parkour este o disciplina fizica inspirata de miscarea corpului omenesc. Presupune miscarea eficienta, neintrerupta inainte, peste, pe sub, in jurul si prin obstacole (naturale si artificiale) intr-un mediu inconjurator prestabilit. Aceasta arta a deplasarii propune corpului uman sa fie singurul instrument. Daca vrei sa te apuci de parkour, ai nevoie de perseverenta, curaj si suficienta disciplina.

Circa 621 de milioane de oameni de pe intreg Mapamondul transforma alergatul in hobby sau in activitate de mentinere a conditiei fizice! Asa s-a ajuns ca peste 11 miliarde de dolari(55 miliarde de lei) sa fie cheltuite in intreaga lume pe echipamentele specifice! Sunt cifre incurajatoare, care arata ca omului modern ii pasa de sanatatea sa! Azi nu vom vorbi, totusi, despre efectele pozitive ale alergarilor, ci despre anumite mituri create in jurul acestui fenomen deosebit de popular. Speram ca informatiile de mai jos te vor ajuta!

Daca intentionezi sa te apuci de inot, nu uita sa iti achizitionezi inainte o pereche de ochelari de protectie sau ochelari pentru inot, asa cum sunt cunoscuti. Fara acestia, clorul si alte substante chimice cu care se trateaza apa din bazine ti-ar putea afecta ochii. De asemenea, respectivele substante pot fi nocive chiar si pentru ochelarii de inot. Asa ca ai face bine sa ii cureti dupa fiecare utilizare!

Copilul tau are abilitati de alergator? Ii place sprintul si crezi ca il poti transforma intr-un atlet pe 100 metri? Daca da, atunci stii deja ca dezvoltarea vitezei este cea mai importanta caracteristica. Multi copii fac din alergare un obiectiv personal. Altii alearga doar pentru distractie. Pentru a-i pastra, insa, celui mic placerea de a alerga si de a deveni competitiv, trebuie sa stii sa-l motivezi!

Inotul poate fi mai distractiv, daca stii sa respiri bine sub apa sau mai corect spus sa iti tii respiratia sub apa. Oricine isi poate tine respiratia o anumita perioada. La fel, oricine poate aplica metode speciale prin care sa mareasca perioada de tinere a respiratiei. Exercitiile nu dureaza mult si nici nu sunt foarte dificile!

Esti mare amator de biciclete? Ti-ai cumparat una? Daca da, probabil ca te plimbi des pe ea. O ingrijesti, insa, pe masura? Multi detinatori de biciclete isi pierd interesul in ceea ce priveste ingrijirea bicicletelor personale, dupa doar cateva luni. Nu deprinde si tu acest obicei! Asta daca vrei ca bicicleta ta sa aiba o viata lunga si frumoasa!

Varsta din buletin ar trebui sa fie similara cu cea a organismului tau? Nu neaparat! Ritmul biologic este cel care dicteaza in ceea ce priveste corpul uman; iar acest ritm biologic este influentat de felul in care traiesti, in care alegi sa tratezi organismul. Asadar, varsta biologica ar putea fi adevarata varsta a organismului. Oamenii de stiinta chiar au creat metode prin care sa poti afla varsta reala a corpului.

La fel ca in cazul articolelor de imbracaminte, ochelarii de inot sunt creati pe marimi. De obicei, exista marimea S, L si marimea unica. Mai jos , poti afla cum sa alegi ochelarii de inot potriviti.

Inotul este un sport excelent atat pentru dezvoltarea armonioasa a corpului cat si pentru sanatatea organismului. In plus, inotul te ajuta sa arzi caloriile si sa pierzi, astfel, kilogramele de care nu ai nevoie.

Testele de inteligenta sunt intotdeauna pe gustul persoanelor care iubesc sa descifreze enigme. Multe dintre aceste probleme care dezvolta imaginatia si testeaza perspicacitatea, au rezolvari usoare, insa oamenii pica, de multe ori, in capcana si cauta solutii dintre cele mai complicate. O astfel de problema a devenit virala in ultima perioada pe internet.

Conform perceptiei generale un om nu mai poate creste in inaltime dupa ce trece de varsta adolescentei. Nu e chiar asa! Exista metode prin care poti sa te inalti cu 1,5 centimetri in 7 zile, chiar daca ai trecut de 25 ani! Evident, procesul e mai simplu cu cat esti mai tanara.

Felul in care iti pozitionezi corpul pe parcursul zilei si in timpul somnului iti poate afecta silueta. Coloana vertebrala isi poate modifica structura si implicit burta va arata mai inestetic. Din fericire, exista o metoda foarte eficienta de corectare a siluetei. Ea a fost lansata in Japonia acum 10 ani si este aplicata cu succes in intreaga lume.

Provocarea de astazi pare usoara, dar nu e chiar asa. Tot ce trebuie sa faci este sa gasesti litera F in textul pe care ti l-am propus mai jos!

Abilitatea unui magician consta in capacitatea lui de a ne mentine viu interesul pentru urmatorul numar. Iluzionistul de prima mana este, de multe ori, capabil sa faca lucruri care sfideaza legile cunoscute ale Universului. Sau cel putin asta ne face sa credem...

Cand oamenii inteligenti obosesc sau, pur si simplu, se plictisesc, cauta sa rezolve situatii, puzzle-uri, ghicitori. Multe dintre acestea se dovedesc, in anumite situatii, mai dificile decat par la prima vedere. Astazi, te provocam sa rezolvi cateva dintre ghicitorile cu grad ridicat de dificultate.

Stai prea multe ore in fata calculatorului sau in fata televizorului? Acest stil de viata poate face rau ochilor tai. Senzatia de ochi uscati, mancarimea sau durerile de cap sunt doar cateva dintre simptomele pe care le vei experimenta. Din pacate, multi dintre noi nu au timp sa ia pauzele atat de necesare pentru relaxarea ochilor.

Weekend-ul reprezinta pentru majoritatea oamenilor perioada ideala pentru distractie, pentru relaxare! Dar ce te faci, daca ai ramas fara bani? Vei sta in casa trist si fara chef de viata? Sau o sa cauti activitati placute care nu costa nimic? Daca nu ai inspiratie, te ajutam cu cateva sfaturi.