Cum se transfera fisierele audio din Windows Media Player pe un iPod

Cum se transfera fisierele audio din Windows Media Player pe un iPod

Numarul utilizatorilor iTunes a crescut o data cu popularitatea iPod-urilor.

Transferul, copierea si editarea fisierelor audio pe si de pe un iPod se poate realiza cu usurinta, fie via iTunes, fie folosind Windows Media Player, aceasta aplicatie fiind mai greu de utilizat decat prima.

Iata cateva sfaturi despre cum se transfera fisierele audio din Windows Media Player pe un iPod:

Copierea fisierelor audio din Windows Media Player in iTunes si apoi pe iPod:

- Copiati fisierele audio pe computerul personal. Deschideti Windows Media Player si mergeti la Music Library. Selectati piesele pe care doriti sa le transferati pe iPod. Dati click dreapta pe piesele selectate si dati Copy.

- Deschideti folderul in care doriti sa copiati piesele. Dati click dreapta pe un spatiu liber si apoi alegeti Paste. Piesele copiate din Windows Media Player vor fi transferate in acel folder.

- Schimbati proprietatile pieselor. Dati click drepta pe icoana unei piese si selectati “Open With.” Alegeti iTunes. Selectati “Choose Program” daca iTunes nu se afla intr-una din optiunile rapide. Cautati iTunes in lista sau localizati aplicatia dand click pe butonul “Browse”.

Deschideti iTunes si puteti transfera fisierele audio pe iPod.

Copierea fisierelor audio din Windows Media Player pe un iPod ( daca nu aveti instalata aplicatia iTunes):

- Downloadati si instalati MGTEK dopisp. - un plug-in gratuit pentru Windows Media Player, care va va ajuta sa copiati muzica de pe WMP pe un iPod. Dupa descarcare, instalati plug-in-ul si restartati WMP.

- Conectati iPod-ul la un computer. Deshideti Windows Media Player si veti vedea icoana iPod in partea din stanga a ferestrei.

- Copiati piesele pe un iPod. Dati click pe tab-ul “Sync” din WMP. Spatiul liber disponibil de pe iPod va fi afisat in coltul din stanga sus, sub fila Sync. Dati click dreapta pe icoana iPod-ului si apoi click pe “Sync”.

Debifati “Sync this device automatically”, in caz contrar toate piesele din Windows Media Player vor fi copiate pe iPod. Sub sectiunea cu icoana iPod-ului se afla sectiunea “Sync List”. Trageti cantecele pe care doriti sa le puneti pe iPod in aceasta sectiune si apoi dati click pe butonul “Start Sync”.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Setarea unei parole pe un computer cu sistem de operare Windows reprezinta un procedeu rapid si usor,...
Un computer care functioneaza in parametri normali, atinge o viteza mai mare atat prin RAM cat si...
Placa video determina, in mare parte, numarul de culori si rezolutia monitorului unui computer. Iata cum se...