Cum configurezi o adresa de email pe un smartphone HTC Incredible

Articol scris de Marius Bercea
Cum configurezi o adresa de email pe un smartphone HTC Incredible

Citeste pasii de mai jos si afla cum sa configurezi o adresa de email pe un smartphone HTC Droid Incredible.

DROID Incredible este un smartphone dezvoltat de HTC. Telefonul a fost lansat in aprilie 2010 si produs pana in martie 2011. Acesta dispune de o camera de 8 megapixeli, software pentru editarea imaginilor, sistem de operare Android cu HTC Sense, un procesor Snapdragon de 1 GHz pentru performante imbunatatite, si permite partajarea continutului media pe site-uri ca Facebook, Flickr si Picasa.

HTC incredible este compatibil cu clienti de email ca Gmail, Facebook, Microsoft Exchange ActiveSync, Post Office Protocol versiunea 3 (POP3) si Internet Message Access Protocol (IMAP). Acest articol te invata cum sa-ti configurezi adresele de email de la Gmail, Facebook, and Microsoft Exchange pe telefonul tau DROID Incredible.

Metoda 1
Cunfigurarea unui cont de email POP3/IMAP pe un smartphone DROID Incredible

1

Apasa pe pictograma Home

2

Apasa pictograma Grid. Aceasta este pozitionata central, in partea de jos a ecranului. Dupa apasarea ei, ti se va afisa o lista cu aplicatiile instalate.

3

Apasa pe pictograma Email.

4

Completeaza informatiile solicitate, adresa de email si parola, apoi apasa Next.

5

Alege tipul contului de email. Selecteaza POP3 sau IMAP, in functie de caracteristicile clientului de email. Tot aici, este disponibila si optiunea  Microsoft Exchange ActiveSync, care iti permite conectarea direct la contul tau Exchange existent.

6

Completeaza campurile solicitate in sectiunea Incoming server settings. Poti completa nume utilizator, parola, adresa serverului, tipul de securitate si poti bifa optiunea Delete email from server, daca este cazul. Dupa ce ai verficat informatiile introduse, treci la pasul urmator apasand Done, iar apoi Next.

7

Completeaza informatiile referitoare la serverul de expediere (Outgoing server settings). Acesta presupune completarea altor informatii cum ar fi adresa serverului SMTP(Simple Mail Transfer Protocol), portul, tipul de securitate, nume utilizator, parola precum si selectarea optiunii require sign-in, daca este cazul.

8

Sectiunea Account Options iti permite configurarea altor optiuni cum ar fi frecventa cu care este verificata casuta de email, alegerea unui cont de email preferential, precum si optiunea de a fi notificat in momentul sosirii unui email nou. Cand ai terminat, apasa Next pentru confirmarea setarilor.

9

Introdu un nume pentru acest cont de email si numele tau pentru mailurile expediate, apoi apasa Done.

Metoda 2
Configurarea unui cont de Gmail, Facebook sau Microsoft Exchange Account pe un smartphone DROID Incredible.

10

Acceseaza sectiunea Settings de pe telefonul tau, apoi apasa pe Accounts & sync.

11

Apasa Add Account.

12

Selecteaza serviciul de email dorit.

13

Urmeaza instructiunile de pe ecran. Informatiile referitoare la data sync variaza in functie de tipul contului de email pe care doresti sa-l configurezi.

14

Selecteaza meniul Account & sync pentru noul cont de email configurat. In acest moment, noul cont ar trebui sa fie afisat in lista de clienti in meniu.

Articol scris de

NetMarkt Solutions va ofera solutii complete, adaptate la necesitatile si cerintele dumneavoastra. Fie ca doriti un site web nou sau sa-l imbunatatiti si sa-l promovati pe cel existent, solutii de hosting, promovare online, logo design sau pagini Facebook personalizate, va oferim solutii prompte, optime si eficiente de gazduire pagini web, design, redesign, promovare pagini web, programare si administrare web.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Daca vreodata vei dori sa imparti hard-disk-ul tau in mai multe parti, denumite partitii sau volume, acest...
Acest articol te invata cum sa determini motivul pentru care un computer nu vrea porneasca. Daca exista...
Emailul este un termen general aplicat vopselelor durabile, care se intaresc bine prin uscare, fiind ideale pentru...