Cum puteti diminua ridurile de pe frunte?

Cum puteti diminua ridurile de pe frunte?

Iata patru remedii eficiente pentru diminuarea ridurilor de pe frunte:

1

Un remediu aplicat acasa

Peste ani ne dam seama ca avertizarile mamei, de a nu ne incrunta, deoarece vom face riduri de expresie, prind forma. In timp, anumite expresii (ridicarea sprancenelor si privirea crucisa) pot cauza riduri, care devin mai proeminente, o data cu inaintarea in varsta, din cauza faptului ca pielea isi pierde din elasticitate si din hidratare. Insa ridurile de expresie pot fi tratate acasa cu vaselina, potrivit dermatologilor.

Este indicat sa va spalati pe fata si apoi sa aplicati un strat subtire de vaselina, pe tenul inca umed. Vaselina va pastra tenul hidratat, nelasand umezeala sa dispara, diminuand ridurile. Pentru a reduce senzatia uleioasa, masati vaselina in piele, pana ce aceasta nu mai este alunecoasa.

2

O solutie medicala

Botoxul este cea mai eficienta procedura medicala, de impiedicare a accentuarii ridurilor de pe frunte, potrivit specialistilor. Cand botoxul este injectat in piele, acesta blocheaza impulsurile nervilor, ce cauzeaza contractarea muschilor fetei, impiedicand astfel accentuarea ridurilor. Preturile acestei proceduri pot varia in functie de tarifele aplicate de diferiti medici si este indicat sa ie repetata o data la 6 luni.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ochii sunt ferestrele sufletului, spune o vorba. Asa ca nu e de mirare faptul ca femeile cauta...
Orice femeie doreste sa arate impecabil. De multe ori, insa, natura nu ne inzestreaza chiar asa cum...
Mersul la sala de fitness e mai complicat pentru femei decat pentru barbati. Si nu neaparat din...