Reteta: Chiftele de cartofi prajite in ulei

 Reteta: Chiftele de cartofi prajite in ulei

O reteta de post numai buna de preparat in aceasta iarna sunt chiftelele de cartofi prajite in ulei.

Ingrediente:

- 500 g cartofi,
- 2 linguri de faina,
- sare,
- 2 linguri de ulei.

Mod de preparare:

1

Se fierb cartofii, se curata si se dau prin masina de tocat carne, se amesteca cu faina, se pune sare si se framanta.

2

Se modeleaza chiftelele si se prajesc in ulei fierbinte.

Mod de servire:

Se pot servi cu muraturi sau cu salata verde, dupa preferinte si dupa sezon.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

O reteta cu cartofi inedita sunt chiftelele de cartofi copti. Ingrediente: - 500 grame cartofi, - o...
O reteta fara carne, dar ideala pentru lacto-vegerieni sunt chiftelele de cartofi cu branza si ou. Ingrediente: ...
Aceste chiftele au o consistenta pufoasa, deoarece cartofii sunt un bun substitut pentru paine. Ingrediente: - 400...