Cum se prepara ketchupul de casa din ingrediente naturale

Cum se prepara ketchupul de casa din ingrediente naturale

Ketchup-ul de casa se face din ingrediente naturale si contine doar 9 calorii, fiind  foarte sanatos si extrem de util in curele de slabire. Iata cum se prepara:

Ingrediente:

• O ceapa rosie mare (curatata si maruntita);
• O tulpina de telina (curatata si maruntita);
• O jumatate de bulb de fenicul (curatat si maruntit);
• O bucata de ghimbir proaspat, de aproximativ 5 cm (curatat si maruntit);
• 2 catei de urturoi ( curatati si marunititi);
• O jumatate de ardei iute rosu ( fara seminte si tocat marunt);
• O lingura de seminte de coriandru;
• O legatura de bucuioc proaspat;
• O lingurita d epiper negru, proaspat macinat;
• 2 cuisoare;
• Sare de mare;
• 1 kg de rosii galbene, portocalii sau verzi taiate cubulete sau 500 g de rosii cherry sau prunisoare, taiate in jumatate;
• 200 ml de otet de vin rosu;
• 0g de zahar brun.

Metoda de preparare:

1

Puneti toate legumele intr-o cratita cu fundul gros. Adaugati putin ulei, ghimbirul, ardeiul iute, tijele de busuioc, semintele de coriandru si cuisoarele. Asezonati cu piper negru si cu un praf de sare.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Sarea e tare buna in bucate! De acord, in totalitate! Aceasta substanta miraculoasa mai are, insa, si...
Rosiile necoapte(verzi) sau gogonelele, asa cum sunt cunoscute in popor, reprezinta un adevarat izvor de sanatate, mai...
Feniculul(chimionul dulce, anasonul dulce) este o planta perena cu miros dulce. A aparut in zona Meditarenei si...