Cum sa indepartezi in mod natural un tatuaj?

Cum sa indepartezi in mod natural un tatuaj?

In zilele noastre e destul de usor sa-ti faci un tatuaj oriunde.

Spre deosebire de trecut, in urma cu cateva decenii, cand puteai sa-ti faci un tatuaj doar in porturi sau alte locuri cu reputatie rea, acum saloanele de tatuaj au aparut in majoritatea marilor orase din intreaga lume. Si atitudinea legata de tatuaje s-a schimbat, facand purtarea unuia destul de comuna si acceptabila in prezent.

Din pacate, desi saloanele de tatuaje s-au inmultit, bunul simt nu. Frumoase si complexe, tatuajele sunt facute pentru a fi simbolice, aspectuoase si sa reprezinte ceva plin de sens purtatorului, iar anumiti oameni le fac din moft cand sunt beti. Chiar mai rau, unii citesc articole online si se decid sa-si faca tatuaje si lor si prietenilor lor.

Exista si ceva care se numeste “tatuajul regretului”, o persoana facandu-si un tatuaj din motive dubioase si ulterior dorind sa scape de el. Numele unui fost prieten/foste prietene, indicatiile intelese gresit si caracterele chinezesti gresite sunt doar cateva din subiectele regretelor unui tatuaj.

Daca ai un tatuaj pe care doresti sa-l indepartezi si nu-ti permiti sa mergi la doctor, ai mai jos cateva sugestii pentru a-l indeparta in conditii de siguranta.

 Vei avea nevoie de urmatoarele ingrediente:

- Ulei cu vitamina E
- Prosop
- Gel de aloe vera
- Betisoare de urechi
- Turmeric pulbere
- Iaurt

Solutia 1: Aloe vera

- Amesteca-le. Ia un castron mic si amesteca parti egale de vitamina E cu gel de aloe vera.

- Aplica pe tatuaj. Folosind un betisor de ureche, cu miscari circulare pe masura ce aplici solutia pe tatuaj. Asigura-te ca acoperi intreaga zona cu tatuajul si asteapta in jur de 5  minute. Clateste zona cu apa rece, care curge.

Solutia 2: Iaurtul

- Amesteca-le. Ia un castron mic si amesteca parti egale de turmeric pudra si iaurt. Ar trebui sa obtii pasta ca si consistenta.

- Aplica pe tatuaj. Foloseste o lingura sau chiar degetele tale pentru a aplica pasta pe zona tatuata. Lasa-o sa se usuce pentru aproximativ 10 minute. Apoi spala zona cu apa calduta si un prosop.

Solutia 3: Caisa

- Amesteca impreuna cu celelalte ingrediente. Ia o cantitate mica de exfoliant de caise si pune-l intr-un castron mic. Pune si niste gel de aloe vera si vitamina E si amesteca bine, obtinand astfel o pasta.

- Aplica pasta pe tatuaj. Pune pasta si freaca tatuajul folosind miscari circulare, ca de masaj. Lasa amestecul sa stea pe acea zona cateva minute inainte de a clati cu apa de la robinet.

Aplica aceste solutii pe tatuaj timp de trei saptamani, pana la o luna. De fapt, solutiile deschid la culoare pigmentul tatuajului. Timpul de indepartare a tatuajului variaza din cauza unor factori precum calitatea cernelei folosite, marimea tatuajului, numarul de culori utillizate pentru tatuaj, etc.

Aceste solutii organice functioneaza in cateva saptamani sau luni pentru a indeparta tatuajul complet, dar daca esti in graba sa scapi de el, ai putea lua in considerare o optiune chirurgicala. De asemenea, iti poti consulta doctorul pentru alternative de indepartare a tatuajului care sunt sigure si nu lasa cicatrici.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Tatuajele cu cerneala alba sun in tendinta. Totusi, nu e de jucat cu asa ceva! Aceasta forma...
Te gandesti sa iti faci un prim tatuaj, dar nu esti sigur/a ca e decizia cea buna?...
Un tatuaj nou necesita atentie si ingrijire speciala. De asemenea, exista anumite actiuni pe care nu trebuie...