Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Pentru aceasta reteta cu legume si sos alb se aleg dovlecei de marime mijlocie, care nu au seminte prea mari.
Pentru aceasta reteta cu legume si sos alb se aleg dovlecei de marime mijlocie, care nu au seminte prea mari.
Ingrediente:
- 6 dovlecei mijlocii,
- o lingura de unt,
- o ceasca de smantana,
- o lingurita de faina,
- sare.
Mod de preparare:
Se rad dovleceii de coaja. Daca sunt mici, in floare, se lasa intregi, cei mai mari se taie potrivit, in lung.
Se pun in apa fierbinte, sarata, sa dea cateva clocote.
Cand incep sa se inmoaie, se scurge bine apa si se inabusa putin in unt.
Se adauga apoi smantana amestecata cu faina. Se asaza intr-o forma de sticla sa se rumeneasca.
Se dau la cuptor, la foc mic.
Mod de servire:
Se servesc in forma, cu sos alb.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.