Laevigan Tratament Antirid Profesional

Laevigan este un produs pentru tratamentul antirid, inovator, cu structura complexa, unica, ingloband in structura lui:

Hexapeptid BTX-un produs cu structura asemanantoare toxinei botulinice, care relaxeaza musculatura faciala, restructureaza si rehidreateaza pielea, actionand in profunzime. Spre deosebire de toxina botulinica, actioneaza prin relaxarea musculaturii faciale si nu prin paralizia acesteia.

Compozitie: Extract purificat de drojdie de bere care are rolul de a stimula sistemul imun de aparare propriu pielii, activeaza sinteza de colagen, actionand de asemenea in profunzime.

Complexul Silk Feeling ajuta la restructurarea, rehidratarea si refacerea epidermei. Are si un efect imediat deosebit de catifelare a pielii, fiind foarte placuta la aplicare.

Complexul de sfingolipide- emolient, care inglobeaza principiile active, ajuta la conservarea lor, produsul Laevigan neavand in compozitia lui conservanti sintetici. Reface stratul de sfingolipide de la suprafata pielii, impiedicand deshidratarea acesteia si stopeaza pierderile datorate fie procesului de imbatranire a pielii, fie agresiunii mediului inconjurator.

Toate aceste componente au un rol important in ceea ce priveste tratamentul ridurilor - atat in prevenirea, cat si in atenuarea lor.

Capsula de tip twist-off, biodegradabila, asigura conservarea principiilor active, prevenind contaminarea imediata.

Stratul de sfingolipide de la suprafata pielii este deteriorat si chiar se pierde in timp fie datorita procesului natural de imbatranire cutanata fie expunerii la factorii agresivi din mediu si la UV.

De aceea baza utilizata in Laevigan este compusa dintr-un complex hidrofob de sfingolipide (HSC), conceput pentru refacerea si restructurarea stratului lipidic, stopand astfel pierderile si deshidratarea pielii.

HSC este obtinut prin biofermentatia unor glicoceramide si sfingolipide de origine non-animala. Nu contin emulsificatori care ar putea compromite eliberarea lipidelor esentiale in functionarea stratului cornos.

Aceste ingrediente foarte importante din punct de vedere organic contin un emolient siliconic organic biocompatibil, care impiedica degradarea lipidelor pielii sub actiunea factorilor din mediu.

De asemenea asigura stabilitate componentelor Laevigan-ului si optimizeaza efectele benefice ale acestuia in tratarea ridurilor profunde.

Mod de Aplicare

Mod de utilizare: doua capsule/zi, una dimineata si una seara, dupa demachiere. Se maseaza pana la absorbtia completa.

Efect

Forma de prezentare –capsula twist-off - impedica contactul imediat al emulsiei antirid cu aerul sau praful, asigurand conservarea optima a principiilor active si lipsa contaminarii pana la utilizare.

Produsul nu contine conservanti sintetici.

Se desface prin rasucire (twist- off), acesta fiind unul din cele mai inovatoare forme de prezentare.

Unidoza reduce riscul de contaminare, la care sunt expuse produsele conditionate in flacoane.

Contine o cantitate suficienta pentru aplicare pe fata si pe gat in tratamentul antirid.

Cutie cu 60 capsule.

Producator

P&D Pharmaceuticals LTD UK

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Vaccin piocianic (pseudomonas aeruginosa) polivalent si afla pentru ce este indicat si cum se...
Drojdia de bere este un aliment miraculos pentru sanatate, care nu trebuie sa lipseasca din nicio gospodarie. ...