De ce sa alegi marturii figurine traditionale?

Articol scris de SelfEvents.ro
De ce sa alegi marturii figurine traditionale?

Iti este greu sa alegi cadouri de nunta pentru invitati, insa iti surade idee sa folosesti marturii figurine traditionale? Iata de ce iti recomandam sa alegi acest tip de marturii cu iz folcloric in cadrul unei nunti rustice:

- marturiile de nunta figurine populare sunt o pagina din istoria locala a unei regiuni (Valcea, Bihor, Moldova etc),

- acest tip de marturii traditionale reprezinta un cadou de nunta inspirat pentru toti iubitorii de arta populara,

- marturiile figurine traditionale reprezinta intoarcea la origini in cazul mirilor si a invitatilor care si-au parasit locurile natale,

- simpaticele figurine artizanale sunt o frumoasa amintire pentru iubitorii de traditii care nu au uitat obiceiurile si straiele populare,

- marturiile figurine populare sunt niste obiecte din lemn pictate manual, care se pot folosi in mai multe moduri. Cei care doresc, vor folosi micile papusi din lemn sub forma de cocarde, iar in luna martie acestea se prind in piept pe post de martisoare.

- marturiile figurine traditionale sunt cadouri originale, dar si un suvenir potrivit pentru colectionarii de papusi din lemn.

- si nu in ultimul rand, cei care aleg sa ofere invitatilor figurine traditionale demonstreaza ca traditiile romanesti au continuitate, iar munca mesterilor populari este apreciata.

Prin urmare, daca iubesti traditiile locale, nu ezita sa alegi marturii figurine traditionale pentru o nunta autentic romaneasca si promoveaza pe aceasta cale arta manuala, respectiv produsele artizanale ale creatorilor populari.

Articol scris de

SelfEventS.ro este un magazin online destinat unora dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu: NUNTA si BOTEZ.

Pe www.selfevents.ro gasesti tot ce iti trebuie in materie de accesorii pentru nunta si botez: marturii nunta, marturii botez, voaluri mireasa, papioane mire, voalete ocazie, genti / plicuri ocazie, etc!

Nu uita sa intri si pe blogul nostru pentru ca venim in ajutorul tau cu articole, idei, sfaturi si ponturi pentru organizarea nuntii perfecte.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pentru ca actualul sezon de nunti este aproape de final, iti propunem sa afli ce marturii nunta...
Se apropie marele eveniment, iar lista de invitati a depasit deja numarul de o suta persoane? Atunci...
Daca anul trecut s-au vandut foarte bine marturiile tratatii dulci, cu siguranta vrei sa stii ce marturii...