Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Spaghetele preparate la cuptor se pot servi atat cu cartofi, cat si cu sos de rosii.
Spaghetele preparate la cuptor se pot servi atat cu cartofi, cat si cu sos de rosii.
Ingrediente:
- 400 g cartofi,
- 200 g spaghete,
- 2 linguri de branza rasa,
- 2 linguri de unt,
- 500 g rosii,
- sare, piper.
Mod de preparare:
Se unge cu unt o cratita ce merge la cuptor. Se asaza un rand de cartofi fierti, taiati felii subtiri, se presara branza rasa.
Deasupra se asaza un rand de spaghete fierte in apa cu sare, scurse si amestecate cu o lingura de unt si branza, apoi un rand de carfofi si branza.
Se toarna un sos de rosii potrivit din sare si piper si se dau la cuptor.
Se spala cateva rosii frumoase, se rup bucati si se pun sa fiarba; se trec prin sita, se adauga sarea, zaharul, untul si frunza de telina.
Se lasa sa mai fiarba pana se ingroasa cat trebuie.
Spaghetele cu cartofi la cuptor sunt bune atat calde, cat si reci.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.