Cum sa ai o VIATA SEXUALA fara cusur. Ziua aceasta este foarte importanta!

Cum sa ai o VIATA SEXUALA fara cusur. Ziua aceasta este foarte importanta!

Unii il numesc sex, altii, dragoste. Indiferent cum numim fenomenul, oamenii il fac din placere si pentru ca asa sunt creati. Cand bucuria sexuala dispare, o relatie este aproape de apus. Si pentru ca sexul este esential in vietile noastre, cercetatorii ii acorda o atentie deosebita. Spre exemplu, unii specialisti au aflat chiar si care este ziua cea mai potrivita pentru a face sex/dragoste.

Ziua cea mai buna pentru SEX

Este vorba despre JOI. Explicatia e simpla: in aceasta zi, nivelul hormonilor sexuali este de cinci ori mai mare fata de celelalte zile ale saptamanii!

Momentul oportun pentru a face sex

Oamenii de stiinta au descoperit si care sunt cele mai bune momente pentru o partida de sex epica! Cum era, poate, de asteptat, barbatii sunt diferiti de femei si la acest capitol. Ei prefera sa faca dragoste de dimineata(pe nemancate, cum spun romanii), pentru ca in aceasta perioada a zilei nivelul de testosteron este la cote maxime si automat erectia este puternica. In schimb, ele prefera sa faca sex la orezele amiezei, atunci cand organismul feminin dispune de cel mai mare nivel de hormoni sexuali.

Cercetatorii din domeniu par a fi de partea barbatilor :) Acestia au stabilit ca actul sexual se face mai cu spor de dimineata, deoarece atunci energia corpului e la cote ridicate. Mai mult, persoanele care fac dragoste la primele ore ale zilei, au o energie debordanta pana seara tarziu! Explicatia? Se elibereaza in organism hormoni precum oxitocina, supranumit si hormonul iubirii.

Sexul e indicat si seara, insa. E benefic pentru eliberarea tensiunii acumulate pe parcursul zilei.

Pana la urma, orice ar spune specialistii, cel mai bun sfat pe care vi-l putem oferi este urmatorul: faceti dragoste atunci cand simtiti!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Te-ai indragostit pentru prima oara si simti ca fara ea nu poti respira? O doresti din toate...
Fantezii sexuale! Orice om le traieste, la un anumit nivel, mai mult sau mai putin intens. Se...
Relatia ta functioneaza bine, inclusiv in pat? E foarte bine! Insa ai grija sa o mentii asa!...