Relatii. 11 semne ca EA este femeia visurilor tale

Relatii. 11 semne ca EA este femeia visurilor tale

La un moment dat, vei intalni femeia pe care ai cautat-o toata viata: femeia visurilor tale. De cele mai multe ori, o astfel de intalnire e total neasteptata, o intersectare care iti va schimba viata pentru totdeauna.

Nu e la indemana sa spui ca ti-ai gasit jumaattea. Drumul catre implinirea afectiva e lung si dificil. Cum iti dai seama ca ai gasit sufletul pereche? Nu exista un prototip pentru asa ceva, insa anumite comportamente iti pot releva faptul ca ai langa tine femeia ideala. Iata care sunt aceste semne(comportamente):

1. Te sustine. Orice barbat viseaza la femeie care sa il sustina in demersurile importante. Vorba aia: in spatele oricarui barbat de succes, sta o femeie puternica! Fara o femeie echilibrata in preajma, barbatul poate deveni, uneori, egoist.

2. E frumoasa. Cand ne indragostim, suntem frumosi unul in ochii celuilalt; atat fizic cat si psiho-afectiv. Daca barbatii intorc privirea dupa iubita ta pe strada, nu te impacienta. Asta e o confirmare a frumusetii sale fizice. Iar daca frumusetea interioara e la locul ei, ai cu atat mai putine motive de teama. Va avea ochi doar pentru tine.

3. E sensibila, atenta. Daca inima unei femei nu bate pentru tine, atunci ce loc important poate avea in viata ta? E de la sine inteles ca femeia visurilor tale e cea care are ochi doar pentru tine, care te considera jumatatea sa!

4. E energica. Uneori viata poate deveni monotona, plictisitoare. Ar fi de preferat sa ai langa tine o femeie plina de viata, care sa prefere aventura, adrenalina.

5. Te iubeste din adancul inimii ei. Acest aspect este, fara indoiala, cel mai important. Atunci cand o femeie iubeste pe cineva, o face cu toata inima ei, dedicandu-se in intregime iubitului sau. Daca ai gasit o femeie care te iubeste cu adevarat, atunci ai gasit cea mai pretioasa comoara din lume.

6. Stie cum sa faca un compromis. Oricine poate fi incapatanat. De multe ori esti multumit de cum stau lucrurile si nu accepti schimbarea. Desigur, o femeie care este gata sa faca un compromis reprezinta doar jumatate din drumul de succes. Si tu trebuie sa fii la fel de bine pregatit pentru asa ceva. O relatie serioasa este construita pe un sir complex de compromisuri.

7. Te face sa simti ca esti in locul potrivit. Stii ca esti indragostit de cineva atunci cand simti ca ti-ai gasit propriul loc in lume. Esti acolo unde doresti si nu ai nevoie de nimeni si nimic altceva. Daca vezi propriul suflet reflectat in ochii ei, atunci ti-ai gasit jumatatea.

8. Te ajuta cand gresesti. Orice barbat are nevoie de o femeie care sa il mentina pe drumul cel drept. De multe ori, reprezentantii sexului tare iau decizii gresite, fac lucruri stupide. Daca ai gasit femeia care iti spune cand gresesti, nu-i da drumul. O sa te simti frustrat si probabil tinut din scurt, dar nu uita: actioneaza astfel pentru ca te iubeste!

9. Are tarie de caracter. O femeie puternica este ideala pentru orice barbat. La fel, si una care emana feminitate. Daca ai gasit femeia care imbina aceste doua caracteristici, esti un om fericit!

10. E pasionata. O relatie functioneaza pe baza de pasiune reciproca. Daca femeia de langa tine nu are asa ceva, cel mai probabil veti esua.

11. Ea inseamna totul pentru tine. Daca o iubesti si nu iti imaginezi viata fara ea, nu o lasa sa plece, intr-un moment de tensiune. Constientizeaza cat de mult inseamna pentru tine! Degeaba realizezi ca e jumatatea ta, dupa ce te-a parasit! Risti sa traiesti o viata de regrete, o viata nefericita. Asa ca mai bine fa tot posibilul sa treci peste toate neintelegerile si pastreaz-o in viata ta!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Nu iti dai seama daca o persoana importanta te place sau nu? Solutia cea mai simpla ar...
Intalnirile pot fi complicate si confuze pentru multi oameni. Se pare, insa, ca multe dintre femei au...
O persoana frumoasa, atractiva, are multe atuuri in societate, mai ales daca devine cunoscuta: poate gasi job-ul...