Spune-mi cum dormi, ca sa-ti spun cine esti! :)

Spune-mi cum dormi, ca sa-ti spun cine esti! :)

Oamenii de stiinta au aflat aproape totul despre comportamentul uman. Inclusiv, despre cel din timpul somnului. Mai exact, ne putem da seama ce fel de om esti, in functie de pozitia corpului tau in timp ce dormi.

In imaginea atasata materialului, ai 6 pozitii ale corpului din timpul somnului. Vezi in care te incadrezi( sau de care te apropii) si apoi urmareste explicatiile de mai jos.

1. Daca dormi intr-o parte cu picioarele indoite(in unghi de 45-50 grade) si cu genunchii aliniati, esti o persoana calma si de incredere. Nu ti-e teama de viitor si putine lucruri ti se pot reprosa. Zambesti chiar si in cele mai grele zile de iarna si te poti adapta cu usurinta la aproape orice schimbare ce apare in viata ta.

2. Somnul in pozitie fetala arata ca simti nevoia de a fi protejat, inteles, iubit. Prin aceasta ghemuire, incerci sa te rupi de problemele cotidiene. Domeniile de activitate ideale pentru tine sunt pictura, dansul sau scrisul.

3. Daca dormi pe burta cu picioarele si mainile departate de corp, atunci te-ai nascut sa fii lider. Esti impulsiv si iti place sa preiei initiativa. Nu agreezi surprizele, ci iti place sa planuiesti totul. Perseverenta si simtul responsabilitatii te ajuta, de obicei, in demersurile tale.

4. Somnul pe spate. Daca dormi culcat pe spate, atunci cel mai probabil, esti o persoana pozitiva, care iubeste viata. Persisti in munca ta, dar intr-un mod rational. Esti adeptul adevarurilor, indiferent de situatie. Ai o personalitate foarte puternica.

5. Pozitia soldatului la apel( dormitul pe spate, cu bratele intinse pe langa corp) arata ca esti o persoana bine integrata in societate, care stie ce obiective are si face toate eforturile pentru a le atinge. Poti fi cam exigent, mai ales cu sinele. De asemenea, tinzi sa fii meticulos.

6. Daca dormi ca un starc( cu un picior ridicat mai sus decat celalalt), atunci esti imprevizibil, adesea atras de tot felul de aventuri, in timp ce starea de spirit ti se poate schimba rapid. E dificil pentru tine sa iei decizii. La capitolul munca, inclini spre stabilitate, liniste si meticulozitate.

Daca dormi in pozitii combinate, atunci e semn ca ai o personalitate complexa, care, inca, nu a ajuns sa se cuoasca pe sine in totalitate.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Circa 30% din populatia planetei sufera de insomnie cronica. Numarul persoanelor care folsoesc somnifere creste odata cu...
Somnul este esential pentru sanatatea organismului uman. In genere, specialistii spun ca e nevoie de o odihna...
Somnul in timpul zilei ajuta la incarcarea bateriilor, sporind puterea de concentrare si imbunatatind memoria. Iata cum...