Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Acesti cartofi aperitiv se pun la cuptor in coaja cu umplutura de branza, ou si parizer.
Acesti cartofi aperitiv se pun la cuptor in coaja cu umplutura de branza, ou si parizer.
Ingrediente:
- 12 cartofi mijlocii,
- o lingura de unt,
- 2 galbenusuri,
- o lingura de branza rasa,
- 100 g sunca sau parizer,
- sare.
Mod de preparare:
Se aleg cartofii tineri, netezi si la fel de mari.
Se spala si se coc la cuptor.
Se taie la capat un capac si cu ajutorul unei lingurite se scoate tot miezul.
Se freaca repede, cat este fierbinte, cu o lingura de unt.
Se adauga pe rand galbenusurile, branza rasa, sare si sunca taita marunt.
Se umplu cartofii la loc cu varf, netezindu-i cu lama cutitului.
Se presara cu branza rasa si se stropesc cu unt topit.
Se asaza pe o tava, se dau la cuptor, se tin 20 de minute pana se rumenesc deasupra.
Mod de servire:
Se pun pe o farfurie, pe servet si se servesc imediat, fierbinti.
Pont: Parizerul poate fi inlocuita cu aceeasi cantitate de sunca sau cabanos, taiate bucatele mici.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.