Afla cum se face muschiul de vaca la tava

Afla cum se face muschiul de vaca la tava

Daca iti place friptura de vita, iata o varianta de friptura preparata la cuptor.

Ingrediente:

- 1,5 kg muschi,
- 2 linguri de untura,
- sare.

1

Se curata muschiul de pielite.

2

Se sareaza si se leaga ca sa aiba o forma buna.

3

Se pune intr-o tava cu doua linguri de ungura si cu 2-3 linguri de apa.

4

Se da foc iute ca sa prinda muschiul de la inceput o crusta deasupra si sa pastreze in timpul friptului cat mai mult din mustul carnii.

5

Se unge din cand in cand cu zeama din tava.

6

Se frige aproximativ intr-o ora si jumatate.

Mod de servire:

Cand este gata se scot atele, se taie felii si se serveste fierbinte, cu cartofi sau cu alte legume. Sosul se serveste separat in sosiera.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pentru friptura de vita inabusita se alege o bucata de carne frumoasa, fara os care se fierbe...
Friptura de vita este hranitoare daca stii cum sa o prepari Pentru aceasta reteta se foloseste...
Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe mai repede. ...