Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Daca iti place friptura de vita, iata o varianta de friptura preparata la cuptor.
Daca iti place friptura de vita, iata o varianta de friptura preparata la cuptor.
Ingrediente:
- 1,5 kg muschi,
- 2 linguri de untura,
- sare.
Se curata muschiul de pielite.
Se sareaza si se leaga ca sa aiba o forma buna.
Se pune intr-o tava cu doua linguri de ungura si cu 2-3 linguri de apa.
Se da foc iute ca sa prinda muschiul de la inceput o crusta deasupra si sa pastreze in timpul friptului cat mai mult din mustul carnii.
Se unge din cand in cand cu zeama din tava.
Se frige aproximativ intr-o ora si jumatate.
Mod de servire:
Cand este gata se scot atele, se taie felii si se serveste fierbinte, cu cartofi sau cu alte legume. Sosul se serveste separat in sosiera.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.