Miel cu spanac

Miel cu spanac

Mielul cu spanac este o reteta hranitoare, preparata primavara, in preajma sarbatorilor pascale.

Ingrediente:

- 750 g carne,
- 2 kg spanac,
- 1 lingurita de faina,
- 2 linguri de untura,
- 1 ceapa,
- 1 lingura de bulion,
- sare.

Mod de preparare:

1

Se prajesc in untura bucatile de carne cu o ceapa taiata marunt si se adauga un praf de faina.

2

Se curata spanacul, se spala in mai multe ape, se opareste si se scurge bine.

3

Se pune in cratita cu carne, se adauga bulionul, putina apa si sare.

4

Se acopera si se da la cuptor o jumatate de ora.

5

Daca scade prea mult, se mai adauga putina apa.

Se pot adauga si cateva felioare de lamaie, dupa dorinta.

Daca pe parcursul anului doriti sa preparati aceasta reteta, in loc de miel puteti folosi carne de vita. De asemenea spanacul proaspat poate fi inlocuit cu cel congelat.

Etichete: miel, spanac, carne

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Mielul cu macris este un preparat culinar care se gateste in bucataria romaneasca primavara, in perioada Pastelui. ...
Preparat primavara, mielul la gratar poate fi servit cu garnitura de legume si salata de sezon. Ingrediente: ...
Mai putin cunsocuta in bucataria traditionala romaneasca este reteta de miel pane. Ca orice tip de carne...