Miel la gratar

Miel la gratar

Preparat primavara, mielul la gratar poate fi servit cu garnitura de legume si salata de sezon.

Ingrediente:

- 1,5 kg carne de miel,
- o felie de slanina sau o lingurita de untura, sare.

Mod de preparare:

1

De la un miel gras se aleg pulpele si capul pieptului, adica o bucata dintre umarul din fata pana la desert.

2

Se curata carnea de pe oase, se taie bucati de marimea unui biftec si se da sare.

3

Se incinge gratarul, se unge cu o bucata de   slanina sau cu o pana muiata in untura si se asaza bucatile de carne.

4

Se lasa sa se rumeneasca frumos pe ambele parti. Se servesc cu cartofi prajiti.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Mai putin cunsocuta in bucataria traditionala romaneasca este reteta de miel pane. Ca orice tip de carne...
Anghemahtul este un preparat culinar obtinut din carne si sos alb. Aceasta reteta poate fi preparata in...
Mielul cu macris este un preparat culinar care se gateste in bucataria romaneasca primavara, in perioada Pastelui. ...