Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Preparat primavara, mielul la gratar poate fi servit cu garnitura de legume si salata de sezon.
Preparat primavara, mielul la gratar poate fi servit cu garnitura de legume si salata de sezon.
Ingrediente:
- 1,5 kg carne de miel,
- o felie de slanina sau o lingurita de untura, sare.
Mod de preparare:
De la un miel gras se aleg pulpele si capul pieptului, adica o bucata dintre umarul din fata pana la desert.
Se curata carnea de pe oase, se taie bucati de marimea unui biftec si se da sare.
Se incinge gratarul, se unge cu o bucata de slanina sau cu o pana muiata in untura si se asaza bucatile de carne.
Se lasa sa se rumeneasca frumos pe ambele parti. Se servesc cu cartofi prajiti.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.